Het is heerlijk kamperen,je heb je eigen water kraan,er is kabel TV (geen schotel meer) je moet wel het kasje van kanaal digitaal hebben met geldige kaart) je eigen afvoer van de caravan. en de camping is aan het strand gelegen met de boulevard er tussen . Ons verblijf is elk jaar prima
Super mooie camping bella terra en echt een super gaaf zwemban voor kinderen waar mijn man zelf ook nog wel in wilde ,heerlijke eettent de shag waar je velen lekkere hamburgers ken eten voor leuk bedrag mooie boulevar met smaandags een super groote markt ,heerlijke cappacino en blanes zelf een gezellige plaats , de zee is niet echt voor gezinnen met kleine kinders want loop snel diep af maar heerlijk weer met koele wind
Speeltoestel in zwembad was gesloten waarvoor we JUIST geboekt hadden voor de kids. Was al bekend bij boeking en kregen 2 weken voor aankomst pas een mail binnen. Nu hebben ze zich vermaakt in het kleine peuterbad maar was s'middags beredruk! Bij de horeca wel soms lang wachten. Was wel super netjes en schoon. Caravans waren ook prima. Wel jammer dat er toch werd gevraagd de eindschoonmaak zelf te doen. naast het zwembad was er wel een speeltoestel maar erg klein. Blanes zelf vonden we ook niet echt een leuke/nette stad.
Je moet geen onvriendelijke bui mee nemen, gezellige camping leuke bar en eetgelegenheid, en zwembad op het dak, en goedkoop gezellige buurt met veel uitgaangelegenheid, camping eigenaar ? zijn gezellige mensen doen niet zo moeilijk. Dus met z`n allen naar Camping Blanes, het is geen honden uitlaatplaats. ongeluk daar bij kan gebeuren maar wordt dan gelijk opgeruimd.gaan er weer heen in september 2016
Verschrikkelijke camping nu. De zus van de eigenaar is nu de baas en die regeert als een tiran. Nederlanders mogen niets en Spanjaarden alles. De Spanjaarden klagen over alles.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |