Casa Muscaret

Casa Muscaret
We (met partner en moeder) hebben een heerlijke week gehad, het huis is van alle gemakken voorzien en het zwembad is top. Het ligt iets in de bergen, dus wil je erop uit is een auto wel handig. Zoek je een weekje rust en geen zin om erop uit te gaan dan is het heerlijk vertoeven aan het zwembad met kijk op de mooie bergen of een mooie wandeltocht. Het was een heerlijke week en komen zeker terug. Oja…. Ook niet onbelangrijk Heerlijke bedden!
Met gezin 10 dagen verbleven in het huis. Heel leuke momenten meegemaakt. De ligging is perfect. Het is er heel rustig met een prachtig uitzicht op de bergen. De kinderen hebben er heel veel van genoten. Het huis is geweldig mooi ingericht, echt alles is aanwezig. De eigenaren hebben hun ziel in het huis gebracht een echte aanrader. Heerlijk genieten en erg vriendelijke eigenares.
Wij zijn iets langer dan een week geweest en hebben het erg leuk gehad. Fijn huis in een mooie rustige omgeving. Huis was super schoon met alles erop en eraan. Omgeving is prachtig. Hebben fijn door de bergen gewandeld was erg mooi en indrukwekkend! Hebben er echt van genoten. Auto is wel noodzakelijk anders kom je niet zo ver.. wij gaan zeker terug!
Begin deze maand ‘n weekje doorgebracht in Casa Muscaret. Wij, jong gezin met 3 dochters, hebben ons daar geweldig geamuseerd. Zeer compact huis waarin alles voorhanden is. Een echte aanrader voor wie graag de rust opzoekt. Prachtig uitzicht op de amandel-en olijfbomen in de vallei.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad(2 weken). Het huis is van alle gemakken voorzien. Het uitzicht bij het zwembad is prachtig! Maar ook de steden rondom zijn de moeite waard om te bezoeken oa Villajoyosa, waar je lekkere churros kan eten bij Valor. De eigenaren zijn erg vriendelijk.
Wij (samengesteld gezin; 5 jongens) hebben een fantastische twee weken (4/7 tm 17/7) gehad. Wat een schitterend huis! Het heeft alles dat je maar wensen kan en het zwembad is fantastisch! Prachtig gelegen; de rit naar boven blijft je verrassen, prachtig. Heerlijk genoten van de rustige stranden in Villajoiosa en Calpe. Het dorp Relleu is zeker de moeite waard. Ik zou zo weer teruggaan, wilde eigenlijk blijven.. Ik kan het iedereen aanraden. Wij komen zeker terug!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |