Villa del Mar
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 628 Ga naar accommodatiePoseidon Resort
HotelPrachtig gelegen21 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 457 Ga naar accommodatieFiesta Park
HotelZeer goede service15 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 437 Ga naar accommodatieGran Sol Y Mar
HotelPrachtig gelegen31 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 692
Villa del Mar
Fijn hotel en vriendelijk personeel alles was schoon. En heerlijke cocktails en het eten was ook prima. Top vakantie gehad
Kleinschalig , op de dijk gelegen en prima all inclusive hotel ! We verbleven van 2 tot 8 januari in dit hotel en boekten een kamer met zeezicht (zeker doen ! ) op een van de hoogste verdiepingen. Vanuit bed keek je uit op zee, zonsopgang, zonsondergang, zalig. Op de kamer was alles aanwezig om je verblijf aangenaam te maken, douchecel, shampoo, koffie en theefaciliteiten en een gevulde minibar. Bij aankomst stond ook een fles cava in de kamer. Het enig minpunt was dat er geen echte douche was en enkel een bad. Het eten was voortreffelijk, mooi geserveerd en heel gevarieerd. Er stonden in de late namiddag ook telkens hapjes klaar . De drank werd aan tafel geserveerd. Campari, martini, alles was voorradig en inbegrepen. Het zwembad boven was te koud en was niet overdekt ( hoewel de voorziening daartoe wel aanwezig is), in de wellness mochten we niet gratis binnen , je moet daar minstens een volledige week voor boeken en wij hadden dus een nacht te weinig geboekt. Elke avond was er muzikale animatie of een optreden. Kortom we hadden het echt naar onze zin. Had nooit durven dromen dat ik in januari in badpak op het strand zou kunnen zonnen . We komen hier zeker terug en blijven dan langer !
zeer goed hotel met zeer mooie kamer met zeezicht . het is aangenaam wakker worden met zicht op zee . het eten is zeer lekker en uitgebreide keuze , zeer verzorgd en vriendelijk personeel . je kan van s'morgens vroeg tot s'avonds laat lekker eten , lekkere tapaz en hapjes en voor een lekkere aperitief zit je ook goed . het zijn allemaal de echte merken , geen spaanse ( alli -in ) . voor het strand moet je gewoon de straat oversteken , zeer mooi strand en verzorgd . het dakterras met bar en ligzetels is ook een pluspunt . het ene minpuntje is wat weinig plaats aan de bar binnen , als het s'avonds wat afkoeld . jammer dat in januari het zwembad niet open is , er is wel een koepel aanwezig om dicht tedoen maar was niet in gebruikt . dit hotel is zeker een aanrader en we komen zeker terug in januari , TOP !!!!
Villa del Mar
het is het beste all in hotel in benidorm, zeer gevarieerd eten en super lekker, zeer mooie kamers, heel vriendelijk personeel en s'avonds iedere avond iets te doen, dranken ook van de beste kwaliteit. 1 min puntje, weining zitplaatsen binnen aan bar
Benidorm ....Hotel Magic Villa Del Mar . 2 weken verbleven ( van 6 tot 22 juni 2017 ) We hadden gekozen voor de goede liging van dit hotel , op de boulevard van' t Poniente strand . Er zijn geen terrassen aan de kamers , maar dat wisten we . De kamers zijn netjes en ruim genoeg . Gelukkig hadden we bijbetaald voor zeezicht , anders kijk je op blokkedozen . Het eten naar behoren (waardig voor de prijs die je ervoor betaald ) Het personeel deed zijn werk , beleefd en meestal in de weer; zonder franjes . Wat ons geweldig stoorde aan gans Benidorm was : de vele luidruchtige dronken Engelse toeristen , de enorme drukte op 't strand , de talrijke hoge , vuile en onverzorgde gebouwen . Buiten eten .... ja dat kan aan de boulevard . De autobussen, auto' s en snorrende bromfietsen paseren er constant. De uitlaatgassen krijg je er gratis bij , om nog te zwijgen van de stinkende straatriool . Laat staan dat het helemaal geen zicht is en volgens ons ook nog ongepast is dat 's avonds mensen komen dineren in een "marcelleke" met een short en op strand sloefkes . Binnen dan ....vrij klein , druk en weinig gezelligheid te vinden (Basic) 20 jaar geleden beweerde men dat Benidorm door de Belgen bezet was, Duitse en Nederlandse toeristen zijn er niet meer te bespeuren! Dat zijn vervlogen tijden . Niet dat we daar zaten op te wachten , maar het is nu een Engelse kolonie geworden . De prijzen in de winkels , cafetjes en restaurantjes liggen enorm laag en dat zal er toe bijdragen om een totaal ander publiek aan te trekken . Voor ons was er een beetje rust te vinden aan 't kinder zwembad , waar we konden kiezen of we zon of schaduw wilden . Maar vooral genoten van wat rust en stilte; indien het kon!!!!! We zijn een ervaring rijker geworden , maar een 2de keer de mierennest van Benidorm bezoeken .... Neen Bedankt !!! We zijn beter gewoon en hebben een foute keuze gemaakt . Johnny en Gerda Bogers
Villa del Mar info
- NachtclubBeschikbaar (1)
- TheaterBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- GarageBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- Restaurants met rookruimteBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- ZwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- BoogschietenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- BowlingBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- Verwarmde zwembadenBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)