Gemelos 22
Terralta is dé plek voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie-ervaring. Hier vind je een overvloed aan spannende activiteiten die je hart sneller doen kloppen. Ga op verkenningstocht met mountainbiken of wandel over de prachtige paden in de omgeving. Daag jezelf uit met rots...
Ik heb 1 week met mijn gezin gebleven en het was geweldig. De afstand naar de centrum was beetje ver maar wij vonden het niet erg. Het was juist lekker om stukje te wandelen na alle de lekkere eten. Personeel waren aardig en behulpzaam. We zullen zeker nog 1x naar toe.
Alles is er super schoon. We hebben echt een fantastische vakantie gehad. Aardig personeel en goed geregeld. Het is wel echt gericht op Engelse en een taxi heb je ook wel nodig want het appartementencomplex ligt op een heuvel. Maar het was een topvakantie.
Boek vooral Terralta in Benidorm! Super prijs voor mooi schoon appartement met prachtweer en aardige mensen en supermooi zwembad!
Mooi en eenvoudig appartementen. Het complex bestaat uit verschillende gedeeltes. Een mooi buitenbad met toezicht, er is ook een binnenbad maar daar zijn wij niet geweest. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt, zag er niet aanlokkelijk uit. Het eten is in buffetvorm en daar houden wij helemaal niet van. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kleine supermark waar de eerste levensbehoefte te koop is. Het viel ons op dat er veel Engelse op deze appartementen afkomen. Niks mis mee maar er werd naast ons wel een echtelijke ruzie uitgevochten, gelukkig alleen met luide, zeer luide woorden. Naar het centrum is ongeveer een kwartier lopen.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |