/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc3a2b6f4-181b-44b4-af4e-08ddd02c18a1%2Fea19590d-1b9a-49e5-934f-4c54f501cf1c.webp)
Cimbel
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Mar Blau voor je op een rij gezet:
Heel goed hotel! Ligging prima en loopafstand boulevard valt best mee. Eten goed en een prima service.
Een prima hotel op de juiste plek in Benidorm. 10 minuten lopen naar het oude cenrum, met de rots, waar je nog tapas kunt eten tussen de spanjaarden. 's Avonds de oudjes die schaak spelen aan de boulevard. Zo ontspannen. Als we terugkomen in Benidorm, dan zeer zeker Mar Blau. En dan ook voor de prima maaltijden. Echt verwennerij.
Mar Blau has everything you need for a short stay - ideally located close to the old town and stunning views of the bay if you ask for a room with a sea view! The food was surpringly good too. Really good value for a short break - highly recommended
Wij waren de eerste twee weken van oktober 2009 in Mar Blau. We wisten waar het hotel lag en juist daarom heb ik er voor gekozen. Kamers werden iedere dag schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. We hadden vol-pension geboekt en daar hebben we geen spijt van, wat een fantastisch buffet. Netjes en schoon met vriendelijk personeel.
Net hotelletje: Zeer goed gelegen, zeer vriendelijk personeel, eten zeer goed, een minpuntje het ontbijt. Kamers zijn net maar zorg er wel voor dat u kamer met zeezicht hebt.
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |