Laagste prijsgarantie
6.3VoldoendeScore uit 4 reviews
    Ruimte

Over Appartementen La Era Park

Ontdek de perfecte mix van ontspanning en avontuur bij Appartementen La Era Park in het levendige Benidorm. Met zijn ligging dicht bij het prachtige Levante strand en een uitnodigend buitenzwembad, vormt dit hotel de ideale uitvalsbasis voor zonneaanbidders en waterliefhebbers. Laat je meeslepen door de charme van Benidorm, waar comfort en plezier naadloos samenkomen.

De Ligging

Appartementen La Era Park bevindt zich in een rustige wijk van Benidorm, slechts 700 meter van de oude binnenstad en het bruisende toeristische centrum. Het befaamde Levante strand is op een comfortabele loopafstand van 900 meter, ongeveer 15 minuten lopen, waar een grote verscheidenheid aan restaurants, bars en winkels te vinden is. Voor golfliefhebbers ligt de dichtstbijzijnde golfbaan op 5 km afstand. De accommodatie biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, met een bushalte op slechts 200 meter afstand en een taxi standplaats vlakbij, wat zorgt voor gemakkelijke mobiliteit. De luchthaven van Alicante is het dichtstbijzijnde vliegveld, gelegen op ongeveer 58 km van het hotel.

Appartementen La Era Park verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om een onvergetelijk verblijf te garanderen. Het complex telt 72 appartementen verspreid over 18 verdiepingen, toegankelijk via 2 liften. De receptie is 24 uur per dag beschikbaar om je te assisteren. Voor gemak biedt het hotel een wisselkantoor, bagagedepot en zelfs een medische dienst. Ontspanning vind je in de prachtige tuin, op het zonneterras met ligstoelen en parasols, of in het buitenzwembad met een apart kindergedeelte voor de jonge vakantiegangers. Voor entertainment is er een speeltuin, een speelkamer, en tegen betaling kun je genieten van biljart en een zonnebank. Parkeren is mogelijk in de garage of op de parkeerplaats tegen een toeslag.

Bij Appartementen La Era Park begint elke dag goed met een energiek continentaal ontbijt, geserveerd van 09:00 tot 11:00 uur. Voor latere trek is er een gezellige koffiehuis en een bar waar heerlijke drankjes en lichte maaltijden aangeboden worden. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag zonnebaden of het verkennen van Benidorm.

Houd er rekening mee dat Appartementen La Era Park mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken adviseren wij direct contact op te nemen met het hotel. De accommodatie accepteert Visa en MasterCard voor betalingen. Let op: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Wasservice

6.3VoldoendeScore uit 4 reviews

Ruimte

Nooit meer
Door mario op 19-11-2013

Appartement werd voor 95% bezet met Engelse jeugd, dronken, lawaaioverlast tot diep in de nacht.Knallende deuren, hakken, schreeuwende Engelsen.Werd niks aan gedaan. Oventje keuken goor, en bestek was er bijna geen meer....
Ligging is wel prima, en uitzicht ook. Was in 2009 gerenoveerd, mogen ze gerust elk jaar doen met die gasten....Niet heen gaan, betaal iets meer, dan zit je beter.

Goed appartement voor weinig geld!
Door Chris op 04-11-2013

Via veiling kwamen we hier terecht. Het personeel ontving ons heel vriendelijk. De kamers waren erg schoon en netjes ingericht. We hadden een zitkamer, een slaapkamer, badkamer, keuken en een terras/balkon. Vooral het terras was erg prettig. We zaten hier vaker dan in de zitkamer, met een mooi uitzicht over Benidorm. Er is een grote Mercadona supermarkt op nog geen 5 minuten loopafstand. Het centrum is ongeveer 7 minuten lopen. Strand 10 minuten lopen. Ik zou hier zeker weer naartoe gaan!

Drank, herrie, bier en Engelse!!!!!!!
Door effeweg op 17-10-2013

accommodatie gehorig, personeel zeer goed,
het is een hele klim van strand naar accommodatie.

Door Esther op 17-08-2005
Onbekend reisgezelschap

Wij zouden eerst naar Prince Park gaan, maar die was overboekt. Daarna werden we in deze appartementen achter gelaten. Heerlijk rustig en alles is goed aan te lopen. Strand en centrum zijn heel dichtbij. Wij hadden een kamer waar je overal overheen keek echt geweldig!
Het zwembad stelt niet zoveel voor, maar daar hechtten wij zelf niet zoveel waarde aan. Het voordeel van de ligging is dat je met een lange wandeling een heel groot stuk van het centrum kan bekijken.