8.3FantastischScore uit 62 reviews

Bell Sol

8.3FantastischScore uit 63 reviews

Leuke camping
Door Jittie op 10-09-2023

Kom je met een camper is het oppassen kleine plaatsen en veel bomen sanitair unit is aan vernieuwing toe Wel schoon maar oud of soms stuk Heerlijk zwembad maar helaas geen parasols strand is prima en omgeving gezellig genoeg winkels en restaurants

Prima!
Door Helga op 27-09-2022

Een kamer / studio gehuurd. Prima bed en badkamer. In de keuken de mogelijkheid tot koken op elektrisch kookplaatje, goed koelkastje met vriezer. Vriendelijk personeel. Dicht bij strand, supermarkt en boulevard. Zou er zó nog een keer naar toe gaan!

Heerlijk
Door van Holst op 31-07-2022

Heerlijke camping. Rustig maar je kan de drukte (calella) opzoeken. Op loopafstand van centrum Pineda en centrum Calella. Vriendelijk personeel. Wij zaten in een 6 persoons stacaravan met airco. Het strand voor de deur is voor honden..wij liepen ietsje verder. Goed te doen. Kleine kiezeltjes met waterschoentjes heerlijk. Voor kleine kinderen zou ik naar calella lopen daar is een breed zandstrand. Wij hebben genoten.

Bell Sol

geen camping aan kindonvriendelijk strand
Door hanny op 18-08-2021

Strand is ongeschikt voor kleine kinderen die houden van spelen met zand/emmertje/schepje/, na 3 meter in het water kan een volwassene al niet meer staan. Strand loopt zeer steil af in zee. Geen mooi breed zandstrand maar smal strand met kleine kiezeltjes, in zee grotere stenen. wij vonden het heel erg tegenvallen ,vooral nu in het hoogseizoen. Bovendien waren de honden in zeer grote getale en luidruchtig aanwezig op het strand en in het water. Winkels genoeg in de directe omgeving van de camping. Op ongeveer 2 km afstand ligt een Aldi. camping en strand wordt gescheiden door een doorlopende straat en een spoorbaan waar je onderdoor gaat om bij het strand te komen. De mobilhomes zagen er mooi en redelijk nieuw uit en staan apart van het kampeergedeelte bij elkaar, sommige wel met zicht op de camping. Sanitairunits zijn oud en vies. Achter het zwembad is de sanitairunit zelfs niet meer dan een houten keet.

Uitstekende camping
Door Coby op 08-07-2021

Voor het eerst op deze camping een mobile Homer gehuurd en dat is prima bevallen. Volgens mij zijn ze allemaal redelijk nieuw. Ruime douche en prima bed. We komen hier al 20 jaar en gaan echt weer terug. Heerlijk breed strand voor de deur.

We gaan er zeker nog eens terug
Door Ingrid op 17-12-2019

Voor de eerste keer verbleven op camping Bellsol. Mooie camping, zeer vriendelijk behulpzaam personeel. De camping wordt proper onderhouden, het sanitair is ietwat verouderd maar zeer proper. De nodige investeringen worden gedaan om het nog 'beter' te maken met o.a. nieuwe chalets ... De camping is zeer centraal gelegen ; verschillende weekmarkten liggen op loopafstand, restaurantjes in de buurt....Het zwembad kunnen we niet beoordelen gezien de periode, maar het zag er in elk geval zeer uitnodigend uit

Mastercard

Sportschool

Aantal zwembaden

Prive sanitair mogelijk

Beschikbaar

Door weg gescheiden van strand

Passeig Maritim, 46, 08397