Beatrix 2000
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Beatrix 2000
Duik in het ultieme vakantiegevoel bij Beatrix 2000, waar de zon, zee en het strand samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Op slechts een steenworp afstand van het strand, belooft dit charmante aparthotel verfrissende duiken in het zwembad en zand tussen je tenen. Een perfecte keuze voor liefhebbers van zon en zwemmen!
De Ligging
Beatrix 2000 is strategisch gelegen in Pineda de Mar, een prachtige spot op slechts ca. 5 minuten lopen van het strand. Het centrum van de stad, met al zijn charme, ligt op een korte afstand van 50 meter, waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Voor de avonturiers liggen de openbare vervoersverbindingen binnen handbereik, waardoor het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent is. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Barcelona op ongeveer 73 km en Girona op ca. 45 km afstand, wat reizen zowel soepel als toegankelijk maakt.
Beatrix 2000 nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om elk verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel blinkt uit met een verkwikkend zoetwaterzwembad, dat van juni tot september geopend is, ideaal voor een verfrissende duik of om te ontspannen op de comfortabele ligstoelen op het terras. Naast het zwembad kunnen vakantiegangers de omgeving verkennen op de fiets dankzij de handige fietsverhuurservice. Het hotel biedt ook een scala aan praktische voorzieningen, waaronder een kluis, wisselkantoor, medische dienst en gratis parkeren voor gasten die met de auto komen. Voor extra gemak is er een eigen shuttlebus dienst, perfect voor het gemakkelijk ontdekken van lokale attracties.
In Beatrix 2000 start elke dag op de juiste voet met een voedzaam ontbijt, ideaal om energie te tanken voor een dag vol avonturen. Voor ontspannen momenten is er een gezellige bar aanwezig waar vakantiegangers kunnen genieten van verfrissende drankjes en lichte snacks, perfect voor het stillen van de honger of het proosten op een heerlijke vakantiedag.
Belangrijk om te weten voor vakantiegangers die Beatrix 2000 overwegen is dat het hotel faciliteiten biedt voor rolstoelgebruikers, waaronder rolstoeltoegankelijke liften en barrièrevrije toegangen, zodat iedereen van een ontspannen verblijf kan genieten. De accommodatie accepteert American Express als betaalmiddel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 15 Carrer Arpelles, 15, 08397 |
Website |
Beatrix 2000
Net appartement, groot, schoon en verzorgd. Handdoeken werden goed vervangen.We zaten op de begane grond tegenover een hotel. Er was daar veel drukte ook laat in de avond door laden en lossen, schoonmaak, etc. Dat maakte het ook niet aantrekkelijk om op het balkon te gaan zitten ook mede door de lucht van uitlaatgassen. Met deur dicht nergens last van. Naar centrum en stad en aldi of carrefour nog best een stuk lopen..300 meter is het iig niet. 24 uur personeel aanwezig, bedbanken slapen prut. Gewoon bed wel prima. Personeel ok maar wat afstandelijk weten niet veel te vertellen over de omgeving. Airco werkt perfect, tv spaanse zenders kan je op engelse variant zetten. Zwembad is mini en in het bijbehorende hotel gekeken naar zwembad en 1x gegeten tegen betaling op eerste dag. Niet echt aanrader qua eten en het zwembad ook niet super. Plaatsje is best rustig prima strand. Veel locals en leuk om te gaan fietsen bij het strand.
App netjes en 400 meter van zee maar.....
Er is verder niets te doen 1 winkelstraat je zit tegenover een all in hotel in een straatje waar de i gang is van hun personeel 24/7 gaat er een ijzer hek met een kabaal open en dicht de 5 afval containers worden s acts geleegd net als het vuile linnen goed wordt opgehaald en de glas containers die worden geleegd dan is bet 2 uur om 5 uur komen wagens om de keuken te bevoorraden en dan heb ik het nog niet eens over de spoelkeukens die de hele dag worden geleegd herrie van al het servies het is echt 8 meter allemaal van je verdaan dus slapen ho maar wij gaan hier nooit meer naar toe
Beatrix 2000
Zonder verwachting zijn we vandaag aangekomen.
We hebben geboekt via een touroperator. En betalen voor een week in het hoog seizoen €600,00
We konden vanaf 15 uur inchecken.
De appartementen zijn ruim. Badkamer is ruim en schoon. Woonkamer en keuken zijn ruim. Woonkamer beschikt ook over een 2persoonsslaapkamer. En het balkon is ook echt heel ruim.
Airco werkt tevens prima
Parking zat inbegrepen bij de reissom.
Wat wij wel onhandig vinden is dat we de sleutel bij het in en uitrijden bij de receptie moeten ophalen. En vanuit de kamer is de parking niet te bereiken.
Maar er is ook voldoende parkeergelegenheid i.e.o. het complex.
Kortom: Waar voor je geld. Een ruim en schoon appartement en ‘goedkoop’!!!
- € 210
p.p. vanaf*
Bamblue Boutique Appartementen
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 320
p.p. vanaf*