8.3FantastischScore uit 124 reviews

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Direct aan de gezellige wandelpromenade vlakbij het strand Platja dels Pins en het bruisende centrum van Malgrat de Mar vind je adults only hotel SUMUS Monteplaya. Hier waan je je echt in tropische sferen. Zo staan er rondom het zwembad diverse palmbomen en is er een heuse waterval die uitmondt in e...

8.3FantastischScore uit 133 reviews

Leuke vakantie met partner maar kan beter.
Door Brian James Zagers op 10-10-2023

Hotel service was goed, eten redelijk, kamer beetje klein maar wel compleet en schoon. Ligging van hotel uitstekend. Verbeterpunt is taal ability van de personeel, voor een hotel aan de Costa Brava was het Engels rond uit matig tot slecht. Dit geldt ook voor de chauffeurs van de transfer service.

Prima hotel in Malgrat, Malgrat zelf valt tegen
Door van Hak op 22-08-2023

Het hotel bood alles wat je van een goed hotel verwacht. Vriendelijk personeel, dagelijkse schoonmaak kamer, gratis ligbedden bij het zwembad, met extra, een prima wellness ruimte ( wel tegen betaling) . Malgrat als dorp valt wat tegen. Er zijn leuke barretjes en goede restaurants, maar je mist een bruisende boulevard. Daar staat tegenover dat je redelijk goedkoop naar andere steden kan reizen met de trein. voorbeeld Retour Barcelona 11,- pp.

Geweldig
Door SOFIA op 13-06-2023

Als je van rust houd ,en wilt genieten van een heerlijk ontbijt , dan zit je hier goed! Personeel zeer behulpzaam, en vriendelijk. kamers netjes. elke dag schonen handdoeken. locatie geweldig, vlakbij het treinstation ,zodat je ook een dagje naar BV Barcelona kunt gaan. Strand aan de overkant en een gezellig boulevard. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Prima hotel
Door Veronique Van der elst op 02-06-2023
Alleen gereisd

Goed Enkel bij het eten mochten er wat meer Spaanse specialiteit zijn .

Erg mooi hotel, maar wel 2 minpunten
Door Natasja op 07-07-2022

Hotel Sumus Monteplaya is ons over het algemeen erg goed bevallen. Hele goeie schoonmaak, hygiëne. Super leuke en mooie, gezellige omgeving. Aardig personeel. Het eten was ( naast het ei waar ik het hierna over heb ) erg goed. Er waren dus wel 2 minpunten die ik moet benoemen. Het 1e minpunt is dat wij in de eerste instantie een naar onze mening vreselijke kamer kregen. Deze kamer zat op de 1e etage en keek uit op een muur, tennisbaan en een speeltuin waar continu kinderen speelden ( niet echt de reden dat je een adults only hotel boekt ). Na een aantal keer naar de receptie gelopen te zijn en de receptionist meerdere keren met de baas achter in kantoor is gaan overleggen hebben wij een andere kamer te zien gekregen en hierna nog 1. Dit was uiteindelijk een prachtige kamer voor ons met mooi uitzicht, niet het gevoel volledig opgesloten te zitten. Daar kunnen wij echt niet tegen. Het is ook iets om rekening mee te houden dat je aan de an

Een geweldig ontspannen verblijf gehad!!
Door Rob Kruyt op 08-05-2022

Wat een heerlijk hotel,zo tot in de puntjes verzorgd. Gelijk al bij binnenkomst een prettig en warm gevoel door de fijne ontvangst. Eenmaal op onze kamer was het genieten van de luxe en mate hygiëne die geboden werd. De maaltijden,wij hadden halfpension,worden aangeboden in buffet vorm met een veelheid aan zowel koude,warme als vegetarische gerechten met een goede variatie van vis,vlees en kipgerechten,heerlijk vers geserveerd. De bediening is zeer vriendelijk en attent,niets is te veel gevraagd. Het zwembad met loungehoek is uitnodigend om een uurtje door te brengen.En elke avond is er een live optreden in de gezellige bar. Kortom,Sumus monteplaya geeft een heerlijk luxe vakantiegevoel. De ligging is perfect,de omgeving zowel als Barcelona of Girona zijn uitstekend te bereiken met de trein,wat op zich leuk uitstapjes zijn. Binnen het uur ben je zowel in Barcelona als in Girona. Wij hebben ongelooflijk genoten van ons verblijf!!

Soort hotel

Ligstoelen

Parasols

Zandstrand

Beschikbaar

Door weg gescheiden van strand

Afstand in meters
Bars kroegen