H10 Marina
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Reymar Playa is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava. Dit prachtige hotel, gelegen in het bruisende stadje Malgrat de Mar, biedt alles wat je nodig hebt voor een perfect verblijf. Met comfortabele kamers, moderne faciliteiten en een adembenemend uitzicht op de Mi...
Speciaal hotel met zeezicht gekozen. Nog bericht gestuurd graag zo hoog mogelijk met zicht op zee. Speciaal voor het uitzicht dit hotel gekozen, stond expliciet op de site met zeezicht. Nou mooi niet dus... flinke domper. Daarnaast hadden we een kamer met toilet en douche op de gang. De andere kamer die hier bij kon hadden ze wel geblokkeerd zodat alleen wij het sanitair gebruikten maar vond het flink tegen vallen. Stond verder ook nergens gemeld van te voren. Nog een andere kamer gevraagd maar kon niet. Zwembad was ijs en ijskoud de zee was nog warmer zelfs. Ga hier niet heen als je mooie uitzicht verwacht want we keken op de parkeerplaats van het hotel!!!!!!!
Prima verblijf. Kamers zijn netjes en schoon. Vriendelijk personeel, je voelt je echt gast daar. Eten was goed en variërend, elke dag andere keuzes. Gezellig entertainment in de avond. Ik heb een top vakantie gehad daar.
Fijn hotel tegenover het strand. De hygiëne is prima. Dagelijks schone handdoeken en schoonmaak van kamer en badkamer. Vriendelijk personeel en goede service bij het zwembad en op terrasje. Ontbijt 8:00-9:30 mijn inziens te krappe tijd waardoor wij een wat gehaast gevoel kregen omdat er een rij wachtende mensen bij de deur stond. Door deze tijd te verruimen 8:00-10:30 zal er meer rust ontstaan. Wel zo prettig in de ochtend. Helaas ook bij dit hotel gasten die erg bezig zijn met het bemachtigen van ligbedje bij het zwembad en hier vervolgens geen gebruik van maken omdat zij in het centrum gaan lunchen, winkelen etc. Schaamteloos…zou mooi zijn als het hotel hier meer aandacht voor zal hebben en de handdoeken zal gaan verwijderen. In het oude centrum van Malgrat de Mar staan mooie pandjes met gezellige kleurtjes en daar tref je de echte Spaanse sfeer. Verder zijn er veel restaurantjes en langs de boulevard allerlei winkeltjes.
6jaar geleden samen met mijn partner geweest nu na 6jaar terug met ons zoontje van 5. Kamers zijn schoon. Schoonmakers zijn heel de dag bezig in het hotel. Eten is goed. Zwembad is lekker de locatie is top.
Het is een eenvoudig hotel. Personeel is redelijk vriendelijk. Eten is matig tot niet goed. Elke keer hetzelfde weinig variatie. Brood moet je wel roosteren en de koffie is niet te drinken. Iedereen moet 2 keer tappen voor een normaal bakje koffie. Dus dat betekent lange rij bij de koffie vaak. Eetzaal is meer een kantine met plastic tafelzeil. Bar is ook geen echt gezelligheid niks op tafel nergens om het een beetje gezellig te maken. Kamers netjes 1 nachtkastje en buiten 2 stoelen zonder tafeltje. Niks om je was op te hangen. Bad is schoon maar daar staan de anti slip stippen nog in die eraf gehaald zijn. Hotel is ook erg gehorig. Bedden zijn wel prima. Als je van lekker eten houd zou ik hier niet naar toe gaan. Verder gaat het wel.
Het is een ouder hotel met vriendelijk personeel. Het is sober ingericht. Geen bankstel in de bar alleen tafels met stoelen. Geen aankleding op tafel of in de bar. Vind de eetzaal meer op een kantine lijken. Eten is genoeg maar ook simpel er is altijd wel vis vlees frietjes of iets van aardappelen. Het is gewoon prijs kwaliteit wat je krijgt.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |