6.8VoldoendeScore uit 291 reviews

Bon Repos

6.8VoldoendeScore uit 298 reviews

Fantastisch uitzicht
Door N op 24-08-2021

Met de camper vlak aan het strand staan,een echte droom ,nette camping niet te groot,erg vriendelijk onthaal ,vlakbij de mooie boulevard en markt .net sanitair toch redelijk verouderd

Gezellige alles kan camping
Door Linda op 10-05-2021

Al vanaf kind af aan kom ik daar, ik moet erg lachen om de reacties van mensen die voor het eerst daar komen en niet meer terug komen.Een camping met die ligging en rust verwachten is net als de strip in Albufeira.Onzin dat men geen rekening houdt met anderen, 23.00 naar bed? Dan moet je in Frankrijk zijn.Eens met de reacties over personeel, sinds het is overgenomen door de zoon vd baas weten ze niet wat gastvriendelijkheid is.Wil je structuur, rust en orde? Ga dan niet hierheen.

Gezin met 2 kinderen 10-2 jaar
Door René op 31-01-2020

Super mooi gelegen camping, komen er zelf al vanaf 1989. Tuurlijk zijn er altijd puntjes die beter kunnen, maar desondanks is het een mooie gezellige familie camping waar voor jong en oud altijd wel wat te doen is. Mensen die zeuren dat de camping winkel duur is,dat is zo maar das op iedere camping. Op 5 minuutjes rijden is een gigantische supermarkt met normale prijzen. Sanitaire voorzieningen zijn de laatste jaren veel netter geworden,maar helaas zijn er altijd wel mensen die erzelf een vieze zooi van maken. De houten huisjes zijn prima en voorzien van de spullen die je nodig hebt. Geen airco, maar als je dat persé wilt mot je lekker in een hotel gaan. Gaan er dit jaar weer lekker heen.

Bon Repos

Ons 2e thuis
Door Susan op 29-07-2019

Gezelligheidscamping Ik moet zo lachen om die reacties van mensen "families die er al jaren komen en geen rekening houden met elkaar". Ik, nu 47 en als kind kwam ik hier al, denk dan "mooi, weer een plek meer. Voor je rust moet je niet naar een camping gaan die aan het strand ligt en bij een boulevard. Dan moet je DelMar kiezen of een andere. Sowieso Spanje is dan misschien geen goede keuze. Uitrusten doen wij thuis op de bank of lekker op het strand, geen geluid na 23.00? Dan niet maar die camping...wij vinden het ons 2e thuis, personeel is top, ze zijn nu eenmaal niet zoals in NL.

Heerlijk
Door Jantine De wit op 23-07-2019

Wij hebben een heerlijke week gehad. Huisje aan het strand waardoor ik heerlijk wakker kon worden met mn koffie en uitzicht over zee. Huisje knus en schoon. Personeel was ook vriendelijk maar niet te overdreven. Ik snap de negatieve berichten niet zo goed want ik heb het echt heerlijk gehad. Volgend jaar gaan we zeker weer.

Nooit meer! Personeel erg arrogant
Door Fam van nimwegen op 16-07-2019

Personeel erg arrogant!! Bij het zwembad willen ze je liever niet helpen als wel. Vooral de grootste van het personeel met asociaal veel tatoeages. Receptie doen net of ze je niet zien als je binnen staat 😔 En de man aan de slagboom die flinke kleine man denkt dat de camping van hem is! Erg jammer !! Hopend volgend jaar een betere camping. Maar dan wel eerst goed na de rewiews kijken.

Fietsverhuur

Kleine supermarkt