9.4FenomenaalScore uit 375 reviews

Over Las Palmeras - Costa Brava

Vier vakantie op de groene camping Las Palmeras aan de Costa Brava. Dankzij de ruime staanplaatsen, schone faciliteiten en rustige avonden een aanrader voor rustzoekers. De 3 zwembaden zijn omringd door groen en ook het zandstrand vind je op acht minuten lopen. Op zoek naar iets actiefs? In de omgeving kun je karten, kiten, surfen en nog veel meer.

Las Palmeras - Costa Brava

Deze camping is echt een pareltje onder de vakantiebestemmingen! Vakantiegangers zijn dol op de relaxte en vriendelijke sfeer, het schone en mooi aangelegde zwembad, nette sanitair, en het heerlijke eten in het restaurant. Het is de perfecte mix van rust en gezelligheid, zonder de constante drukte van animatie. Het sportveld en de knutselclub bieden precies genoeg vermaak voor de kinderen. De ligging nabij een prachtig strand en de ruime, schaduwrijke plekken worden ook erg gewaardeerd. Dat veel vakantiegangers jaarlijks terugkeren, zegt genoeg: deze camping heeft alles wat je zoekt voor een topvakantie!

• BBQ toegestaan

Las Palmeras - Costa Brava

9.4FenomenaalScore uit 376 reviews

Top camping!
Door Linda Verregghen op 30-07-2024

Deze camping is alles wat je wil! Zo ontzettend sfeervol, gemoedelijk en netjes. Het personeel is heel erg vriendelijk, het zwembad is mooi aangelegd en schoon, het sanitair is netjes, het restaurant is top en de ligging is perfect. In tegenstelling tot andere campings in deze regio is deze camping rustig en gemoedelijk. Niet elke dag animatie en vertier maar de kinderen vermaken zich uitstekend met elkaar. Wij gaan volgend jaar voor de 5e keer terug.

Geweldig fantastisch
Door Familie kersten op 01-07-2024

Kan er heel kort over wezen was weer geweldig al weer geboekt voor 2015

Super camping
Door Charlotte v Leeuwen op 01-06-2024

Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers bij de receptie. Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Een camping zoals een camping hoort te zijn. Een camping met caravan kampeerders en veel groen en mooie natuurlijke omgeving. Nabij heerlijk strand en je kunt veel leuke uitstapjes maken.

Vriendelijkheid en proper sanitair
Door Elsy Colpaert op 29-05-2024

Heel vriendelijke ontvangst, personeel super attent, lekker eten ih restaurant. Sanitair top !! Kampeerders ook heel vriendelijk. Lekker rustig 's nachts. Echt een aanrader op alle vlakken.

Sfeervolle, schone camping dichtbij het strand
Door M. op 07-09-2023

Topcamping als jouw kids van sport houden. Mooie sportveld waar elke dag een toernooi is. Kids ontmoeten elkaar daar en hebben direct vriendjes. Geen animatie verder, alleen twee keer een avond een bandje en om 16.00 uur de knutselclub. Wij vinden dat erg fijn. Zwembad is inderdaad wat klein. Vooral de ruimte er om heen. restaurant super sfeervol en heerlijk eten. Ook hier soms wel wat te druk waardoor je op een plek moet wachten. Wel veel terugkerende gasten, vooral in de bouwvak is dat wel eens een hoog 'ons kent ons'. Ook leuk voor pubers, die vinden elkaar hier echt. Veel kids ook in de leeftijd van 16-20 jaar. Naar het strand 10 min lopen. Daar de fantastische strandtent Che. Plekken op de camping zijn over het algemeen echt groot en de meesten met altijd wel wat schaduw. Sommige stukken zou ik niet willen staan, vanwege de vaste gasten die samen klitten.

Heerlijk!
Door Robert L. op 31-08-2023

Heerlijk rustige, zeer ruime camping met fijn klantvriendelijk personeel en geweldige sanitaire faciliteiten. Enig pintje van kritiek is dat het zwembad een tikkie klein is voor een camping van dergelijke omvang. Ik begreep echter dat daar volgend jaar verandering in komt. Geheel tegen onze eigen principes in (altijd weer een andere camping) voor volgend jaar al geboekt. Kids vonden het super en wij ook!