Tijdelijk geen boekingskosten

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Vier vakantie op de groene camping Las Palmeras aan de Costa Brava. Dankzij de ruime staanplaatsen, schone faciliteiten en rustige avonden een aanrader voor rustzoekers. De 3 zwembaden zijn omringd door groen en ook het zandstrand vind je op acht minuten lopen. Op zoek naar iets actiefs? In de omgev...

Las Palmeras - Costa Brava

8.6FantastischScore uit 372 reviews

Sfeervolle, schone camping dichtbij het strand
Door M. op 07-09-2023

Topcamping als jouw kids van sport houden. Mooie sportveld waar elke dag een toernooi is. Kids ontmoeten elkaar daar en hebben direct vriendjes. Geen animatie verder, alleen twee keer een avond een bandje en om 16.00 uur de knutselclub. Wij vinden dat erg fijn. Zwembad is inderdaad wat klein. Vooral de ruimte er om heen. restaurant super sfeervol en heerlijk eten. Ook hier soms wel wat te druk waardoor je op een plek moet wachten. Wel veel terugkerende gasten, vooral in de bouwvak is dat wel eens een hoog 'ons kent ons'. Ook leuk voor pubers, die vinden elkaar hier echt. Veel kids ook in de leeftijd van 16-20 jaar. Naar het strand 10 min lopen. Daar de fantastische strandtent Che. Plekken op de camping zijn over het algemeen echt groot en de meesten met altijd wel wat schaduw. Sommige stukken zou ik niet willen staan, vanwege de vaste gasten die samen klitten.

Heerlijk!
Door Robert L. op 31-08-2023

Heerlijk rustige, zeer ruime camping met fijn klantvriendelijk personeel en geweldige sanitaire faciliteiten. Enig pintje van kritiek is dat het zwembad een tikkie klein is voor een camping van dergelijke omvang. Ik begreep echter dat daar volgend jaar verandering in komt. Geheel tegen onze eigen principes in (altijd weer een andere camping) voor volgend jaar al geboekt. Kids vonden het super en wij ook!

Zoals altijd geweldig!
Door Jordy op 12-07-2023

Na 12 jaar Las Palmeras, is het deze zomer tijd voor jaar 13. In al die jaren nog geen seconde spijt gehad om eens ergens anders heen te gaan. Zowel voor jong als oud een top camping waar je, je geen moment hoeft te vervelen. Zo zijn er voor alle generaties, verschillende activiteiten, denk aan, sportactiviteiten, live muziek, kinderdisco en kidsclub. De camping ligt ongeveer 400 meter van het strand en binnen enkele minuten ben je ook in het plaatselijke dorpje. Verder is de camping zeer goed onderhouden, van de groenvoorzieningen tot aan het sanitair. (Een absoluut compliment hiervoor aan het personeel, dat dag na dag hard werkt om te zorgen voor een schone en hygiënische omgeving). De prijs kwaliteit verhouding van het eten in het restaurant is prima. Soms lijkt het chaotisch doordat er geen logische werkwijze is. Ondanks de mindere logica werken ze ook hier kei en kei hard en zijn ze stuk voor stuk even vriendelijk voor de gasten

Las Palmeras - Costa Brava

Super!
Door Fam. Oosterom op 06-05-2023

Mooi opgezette camping. Veel groen, goed bijgehouden. Heerlijk zwembad, fijne tijd gehad. Aanrader zeker in het voorjaar, rustig en genieten van zon, mooie omgeving en het Spaanse voorjaar! Aanrader!

Uitstekend!
Door Rob W. op 18-09-2022

Hele mooie camping met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Ruime plaatsen, stuk groter dan naastgelegen topcamping La Gavoiota. Ligt wel iets verder van het strand. Sanitair zeer schoon. Fraai aangelegd zwembad. Prima restaurant en gegrilde kippetjes afhaalmogelijkheid. Vriendelijk personeel wat (ja echt waar!) vloeiend Engels spreekt. Topcamping!

Geweldige camping, maar toch niet nog een keer...
Door Linda Neefjes op 26-08-2022

Las Palmeras is een heerlijke camping. De plekken zijn redelijk groot, wij hebben een grote caravan en hebben redelijk wat schaduw. De locatie is 250 meter van het strand, te bereiken via een zandpaadje, prima te doen. Het sanitair was spik en span elke keer dat we er kwamen. Hele goede schoonmaak. Het zwembad was fijn, de camping was helemaal vol en dat merkte je uiteraard wel. De winkel en het restaurant waren prima qua grootte en assortiment, het fijne aan het restaurant is dat deze terras heeft naast het zwembad. De kidsclub en animatie stelt niks voor. Allemaal in het spaans en veelal weinig enthousiasme. Er waren bovendien niet super veel kinderen, meer pubers en ouder. Wat ons wel wat tegenviel is dat er een hele grote groep mensen al jaren en jaren kwam. Daardoor is het maken van contact lastiger en dat vonden wij erg jammer. Helaas is dat wel een reden om deze camping niet nogmaals te boeken.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park