Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Eurocamping (Spanje) is een gezellige en drukke camping aan de Costa Brava. Hou je van het echte kamperen en veel contact met de andere kampeerders, dan zit je hier goed. Doordat de camping zo groot is, wordt de hygiëne wel goed in de gaten gehouden en is het altijd netjes en opgeruimd. Op slechts 1...

Eurocamping

8.3FantastischScore uit 266 reviews

Mooi park, strand op loopafstand
Door E. op 27-08-2023

Eerst huisje Mediterrane geboekt deze is veel te klein voor 4 pers. Omgeboekt naar luxe villa met privé zwembad. Top verblijf! Eigen kolen bbq erbij. Grote veranda, 2 badkamers en 2 slaapkamers waarvan 1 met hoogslaper boven de 2 bedden. Schoon en netjes park. Bij elk zwembad zowel privé als de andere 2 zwembaden en bij de glijbanen zit personeel. Restaurant is qua eten prima. Naast camping is een supermarkt , op camping is een bakker met heerlijke broodjes en gekoeld drinken. Wel duur. Camping is op loopafstand van strand. Ook kun je gebruik maken van het treintj. Ga zeker eens naar de shoarmazaak welke richting strand zit. Bus naar Platja d Aro is goed te doen en kost weinig. Deze plaats is bruisend, dure auto's, mooie winkelstraat. Plaatselijke markt op woensdag is leuk, je scoort er voetbalpakjes en merkkleding. (Uiteraard nep) vliegveld Girona ligt ongeveer half uurtje rijden van de camping. Camping is stil s nachts!

Bezoek 100% verblijfsduur betalen, ideale ligging
Door Anne op 09-08-2023

Komen al jaren (18jr) op deze camping vanwege ideale ligging. Echter dit jaar voelen we ons opgelicht. Dochter is met vriend een week geweest en voor hen hebben we de volle 3 weken van ons verblijf moeten afrekenen. Belachelijk dat omdat de camping toezicht op toegang en verblijf niet op orde heeft, de gasten op hogere kosten worden gejaagd. Vind het niet erg om te betalen, maar dan wel voor diensten/nachten die we gebruiken/afnemen. Daarnaast is bezoek dit jaar verboden, terwijl juist ook voor ons vakantie iets is om met vrienden en familie gezellig door te brengen. Al met al dit jaar dit niet zo'n fijn gevoel aan de camping overgehouden. Wifi is slecht en traag.

Mooie bureaucratische Spaanse camping
Door Martijn van Winden op 06-08-2023

Mooie goed onderhouden camping met het strand op loopafstand. Camping top met als kanttekening dat het wel erg star met regels om gaat, bezoek niet toegestaan en verschil tussen de interpretaties van verschillende medewerkers. Heerlijke tijd gehad.

Eurocamping

Mooie camping, veel vaste gasten
Door Babs op 04-08-2023

Hele mooie en zeer schone camping..aardige medewerkers, goede faciliteiten zoals het zwembad en sportvelden. Ligging vlakbij een boulevard ( niet echt spectaculair) en Palamos is prima te wandelen.. supermarkten om de hoek. Gasten op de camping zijn erg vriendelijk. Wel heel veel vaste gasten die er echt al jaren staan. Dat kan niet voor iedereen leuk zijn ivm aansluiting. Voor ons daarom niet meer, maar zeer zeker een fijne camping.

Fantastisch en schoon
Door Familie Sijbrands op 03-08-2023

Top camping, schoon, gezellig en alles in de directe omgeving aanwezig. Supermarkt, restaurantjes en strand. Alles is op loopafstand. Veel NL op de camping maar dat vonden wij juist fijn. Treintje brengt je van je huisje naar het strand. Wij hadden een stacaravan met vaste patio en airco. Caravan netjes en schoon maar wel wat gedateerd en aan de kleine kant. Zwembad prima maar op warme dagen wel druk. Animatie leuk maar zou overdag kunnen worden uitgebreid voor de kinderen. We miste bijvoorbeeld een leuke minidisco nu was er alleen om 21.30/22.00 uur een show of optreden. Strand in de buurt prima je kunt er leuk snorkelen, neem wel waterschoenen mee.( geen douche aanwezig op het strand deze zijn in aanleg) Al met al een top vakantie en komen volgend jaar zeker terug.

Geweldige camping
Door Jilles op 27-07-2023

Een prima verblijf, sanitair en douche geweldige ik heb 1 - punt en dat is de WiFi, maar opgelost met een eigen router. Lekker kunnen fietsen in de omgeving . Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Lekker kunnen eten. Alles werd perfect bijgehouden. We gaan volgend jaar zeker terug in het voorjaar. Boulevard en strand dichtbij. Zwembad helemaal oké.

Camping-informatie
Naturistencamping