We hebben de beste aanbieders voor La Mola voor je op een rij gezet:
Wij hebben deze zomer een weekje verbleven in een appartement op de camping. Het zag er schoon en opgeruimd uit. We moesten een terras delen met een paar andere gezinnen, maar doordat iedereen een eigen tafelnummer had en er plaats was voor een wasrek was dit prima. We keken uit op het zwembad en de pingpongtafels. Er was aangegeven dat het zwembad geopend was van 11-19u, maar dit was vaak veel langer. Het zwembad werd iedere dag goed schoongemaakt. Het sanitair was ook schoon en zag er netjes uit. De campingplekken waren ruim en het zat niet erg vol, wat fijn was. Je kon op de camping voor €1 een tennisracket huren en zo lang als je wilde spelen, een leuke faciliteit! Er lagen veel folders en aanplakbiljetten met wandelingen in de buurt. Op de camping zat een winkeltje met met iedere ochtend vers brood en daarnaast nog veel drinken en eten. De dichtstbijzijnde grote supermarkt lag 20km verderop. In de omgeving kon je goed wandelen!
Prachtige camping aan een beek. Nog nooit zo goed geslapen op een camping. 's Nachts is het echt stil, alleen de beek hoor je. Kinderen hebben veel plezier gehad met andere Nederlandse kinderen. Zwembad is top. Nog nooit zo'n schoon sanitair meegemaakt!
Hele fijne en mooie camping. Met dito sfeer. Een leuke mix van Spanjaarden en Nederlanders. Onze kinderen hebben zich goed vermaakt met andere (Nederlandse kinderen). Heel leuk! Daarnaast valt het mooie sanitair op dat goed wordt onderhouden. Nog nooit zo warm water gehad met douchen en afwassen op een camping. De eigenaren en medewerkers zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

La Mola
Luckely the gate was open. We spent some wonderful days at this great campsite. A warm welcome, a very nice and beautiful site. Paradise for hiking, situated at GR11 and other hiking paths. We recommend!!
La Mola is een rustige, gemoedelijke camping nabij Espot. De plaatsen zijn ruim, je mag zelf een plekje uitkiezen bij aankomst.
Een camping zoals een camping moet zijn!! Prachtig terrein met mooie begroeiing, fijne grasplaatsen. Plaatsen misschien niet zo groot, maar de eigenaresse zegt: pak maar zo veel ruimte als je nodig hebt, plaatsen zijn dus niet afgebakend. Sanitair om door een ringetje te halen. Leuk terras. Faciliteiten dik in orde: zwembad heerlijke temperatuur, groot voetbalveld, en voor onze tieners: heerlijke loungeruimte met WiFi. Op de camping vaak een lekker briesje, zodat het bij warm weer ook goed toeven is. Toen wij er waren ruim de helft Nederlanders. Omgeving is top. Nationaal park erg mooi. Veel verhalen over drukte gelezen, wij hebben er niets van gemerkt half juli. Geweldige mogelijkheden voor canyoning, rafting. Mooi meer in de buurt van de camping met verhuur van allerlei materialen. Temperatuur ‘s avonds ook prima. De omgeving is erg welvarend. De omgeving, maar in het bijzonder de camping, zijn een absolute aanbeveler!
Soort hotel
Berghut | Beschikbaar |