7.1GoedScore uit 312 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Een walhalla voor watersporters is Camping Nautic Almata in Spanje. De camping is direct aan het strand gelegen. Ook voor jongeren is er veel te doen op de camping. Er is animatie, een zwembad en een leuke beachbar. Het is een levendige camping naast een prachtig natuurgebied. In de omgeving kun je ...

Nautic Almata

7.1GoedScore uit 315 reviews

Heerlijk in september
Door Remco op 18-09-2023

Heerlijk verblijf gehad. Camping sluit vroeg in het jaar daardoor niet alle faciliteiten open. Erg rustig op de camping. In de weekenden veel Spanjaarden die even langs komen. Heerlijke plek met genoeg schaduw. Restaurant prima kaart. Supermarkt ook veel producten en lekkere broodjes.

Prima camping, maar niet voor ons
Door M op 22-08-2023

Dit was onze tweede keer in Spanje. Wij vonden de aanwezigheid van alle lichtslangen, vlaggen, caravanophaalservice, steps, quads en boten heel bijzonder. Wij hadden dit nog nooit eerder gezien/ meegemaakt in ruim 25 jaar kamperen. Een grote supermarkt op de camping met volop Nederlandse producten, boxen mee naar het zwembad, uitgebreide make up sessies in het toiletgebouw....... dat alles maakt dit voor ons niet de meest geschikte camping. Maar toch hebben we wel een hoop pluspunten: schoon sanitair, hele fijne en ruime douches, zone 1 aan de rand van het water is heerlijk rustig, stranden overal dichtbij, rust s avonds op de camping was fijn.

Wat we echt gemist hebben, is vriendelijk personeel en tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. We voelden ons een nummer.

Met name ons middelste kind heeft zich s avonds uitstekend vermaakt en vond snel aansluiting bij de jeugd. Onze jongste had geen aansluiting.

Geen aanrader met kleine kinderen
Door Linda op 22-08-2023

Wij waren met onze kinderen van 8 en 15 jaar oud. We stonden in zone 4, in de safaritenten aan de kant van de weg. Dat was balen want je hebt heel veel geluidsoverlast van die drukke weg. Sowieso word er op de camping erg hard gereden met de auto's, brommers en vooral met electrische steps. Onze buurjongen was aangereden door iemand op een electrische step en lelijk ten val gekomen. Voor pubers wel een leuke camping, die gaan elke avond naar de cocktailbar. Voor kleine kinderen geen aanrader vond ik. Geen leuke speeltuinen en de animatie, zoals kinderdisco, is echt voor de hele kleine kinderen. Zwembad wat saai en een hoop jeugd met harde muziek. Bij verschillende tenten ook savonds tot heel laat harde muziek. Voor ons echt nooit meer!

Nautic Almata

Super leuke en relaxte camping
Door Yvonne op 17-08-2023

Wij zijn hier nu voor de 6de keer geweest met onze vouwwagen geweest en met onze inmiddels oudere kinderen. Deze camping is super. Schoon sanitair, vriendelijk personeel. Aan het strand is een gezellige strandtent en op de camping een mooi zwembad. Je kun er heerlijk eten en er is genoeg te doen. Het ligt naast een mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen/hardlopen. Echt een leuke camping. Vlakbij Empuria Brava en Rosas. De kinderen willen volgend jaar weer :-)(Zijn tussen de 23 en 27)

Leuk, animatie teleurstellend
Door Renate op 07-08-2023

Expres voor een safaritent in zone 1 gekozen omdat dit een rustigere plek is. Hier absoluut geen overlast gehad van de kampen. Tent was schoon en netjes. Helaas rijden er wel heel de dag auto’s, quads en elektrische steps rond (absoluut te hard) waardoor onze kids (5 en 2 jaar) echt op moesten passen. Animatie was in het Spaans en liet echt te wensen over. Verder wel genoten van het schone zwembad met fijn ondiep deel voor de kleinste.

Super
Door Bjorn op 03-08-2023

Super aangenaam . Proper veel luxe Hier onder lees ik veel zever over stront van honden en en buggy’s die langs rijden is eerder en jaloerse reactie of terecht commentaar mss in het vervolg thuis blijven zou ik zeggen

Camping-informatie
Naturistencamping