8.6FantastischScore uit 130 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In Spanje vind je de rustige Camping Mas Nou met leuke animatie, een zwembad en een supermarkt. Vanuit de camping is veel te doen. Zo kun je naar de skydive club, Empuriabrava, Figures en Ollot. Een dagje Barcelona is ook goed te doen. De ”hunebedden” de Dolmen zijn ook de moeite waard om te bezoeke...

Mas Nou

8.6FantastischScore uit 130 reviews

Prima camping maar niet voor ons
Door B,M&T op 11-08-2022

Mas Nou is een prima camping met veel terugkomende gasten die vooral komen om aan het zwembad te liggen. Dicht bij het strand, genoeg te doen in de omgeving. Prima zwembad (overkant van weg).

Het sanitair wordt heel goed bijgehouden.

Toch niet echt onze camping. Dat lag vooral aan het type mens en soort camping. Animatie tot 23.00 (en daarna nog een kleine afterparty) De plekken waren niet heel groot. Wel met schaduw.

Afhankelijk van je plek op de camping wat last van de naastgelegen doorgaande weg en animatie.

Spreken prima Engels, supermarkt op loopafstand. Zoals in enkele andere reviews: je moet er van houden.

Fijne camping
Door Nikki op 13-07-2022

Eerste keer op deze camping geweest en een fijne ervaring gehad. Twee prima zwembaden, waarvan de achterste fijn is met kleine kindjes (onze is 1 jaar). Restaurant en broodjes in de ochtend op de camping. Op een paar minuten met de auto ben je zo bij een supermarkt. Sanitair wordt goed bijgehouden, de gehele dag (complimenten!). Wel veel Nederlandse gasten op de camping, moet je van houden.

Fantastische camping.
Door Marina Engel op 26-06-2022

We hadden een huisje via de camping gehuurd, werkelijk alles zat erop en eraan. Wel je eigen koffiezetapparaat meenemen want er staat alleen een percolator in, dit wisten wij dus we hadden hem mee. Elke week schone lakens.

Mas Nou

Superrrrr……
Door Jean op 23-09-2021

Prachtige camping . Schoon sanitair. Ligging aan de rand van Castello. Winkels volop vlakbij. Goede fietsmogelijkheden , mooie routes door de campo. Prachtig zwembad met apart Zen gedeelte. Goed restaurant. Vriendelijk personeel. Grasbodem op de middenvelden. 3 km van het strand vandaan. Fijne camping met mooie grote plaatsen.

Prachtige camping.
Door Rudy Vanovertveldt op 23-09-2019

Mooi onderhouden camping met alles wat men nodig heeft voor een supervakantie. Sanitair wordt van s'morgens tot s'avonds gepoetst.

Top camping
Door Jeroen op 10-09-2019

Top camping waar wij al vele jaren met veel plezier verblijven. Dit jaar voor het eerst een seizoen plaats . Het personeel is super vriendelijk altijd bereid om je te helpen. Sanitair is zelfs in het drukke hoogseizoen netjes. In de omgeving is van alles te beleven en aan strand op 5 auto minuten geen gebrek.

Camping-informatie
Naturistencamping