La Viorna

We hebben de beste aanbieders voor La Viorna voor je op een rij gezet:
La Viorna
heerlijke week gehad op kleinere goed verzorgde camping nabij Potes. Sanitair was fantastisch schoon, mooie plekken, prima zwembad, en leuk terrasje en restaurant. Een echte aanrader!
Een sfeervolle camping met een restaurant een winkeltje prima sanitair. Vriendelijk personeel. De camping is gelegen aan de rand van de picos d' europa. Een bijzonder hoog een grillig gebergte waar veel roofvogels rondcirkelen. Je kunt met een kabelbaan helemaal naar de top. Het landschap heeft veel indruk op ons gemaakt.

La Viorna
Vriendelijke eigenaren. Prachtige kleine camping met super uitzicht. Veel schaduwplekken. Zeer schoon sanitair. Heerlijk zwembad ( badmuts verplicht is beetje jammer) Ik had voor een week gereserveerd maar na 3 dagen werd er veel regen voorspelt. Heb niets extra’s hoeven te betalen. Prachtige omgeving, nog lang niet uitgekeken. Loopafstand van Potes waar je prima wat kan eten. Fuente De is een aanrader ( ga vroeg in de ochtend dan is het nog niet zo druk. Echt Spaanse camping. Kleine plekken en Spanjaarden eten erg laat t liefst met de hele familie dus veel gezelligheid ;-) Gratis goede WiFi ( is met tiener belangrijk)
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |