Playa Joyel
We hebben de beste aanbieders voor Playa Joyel voor je op een rij gezet:
Over Playa Joyel
Camping Playa Joyel in Noja is een echte strandcamping waar surfen mogelijk is. In het zwembad is een badmuts verplicht. Daarnaast is er voor de kids een speeltuin en zijn er tafeltennistafels. Als het eb is, is het mogelijk naar een schiereiland te lopen. Het Picosgebergte en het stadje Bilbao zijn erg leuk om te bezoeken.
La Viorna
CampingPlaya de Oyambre
CampingLas Arenas
CampingEl Helguero
CampingCAMPING RAMALES
Camping
Playa Joyel
Op deze levendige camping waarderen vakantiegangers vooral de prachtige en propere stranden direct aan de camping, zoals Playa Cuarezo, waar je kunt genieten van de gemoedelijke sfeer in de avonden. Het onthaal is vriendelijk en spreekt goed Engels, een pluspunt voor wie de Spaanse taal niet machtig is. In het nabije dorpje vinden bezoekers gezellige, zij het eenvoudige, restaurants en de lokale bevolking is uiterst voorzichtig met kinderen. Ook de omliggende dorpjes en baaien, zoals Santona, zijn een bezoek waard. Het sanitair is hygiënisch en er is altijd warm water beschikbaar. Voor de kleintjes is er een kartingbaan in de camping ernaast. Plus, het restaurant op de camping krijgt speciale vermelding voor zijn vriendelijke personeel, uitgebreide kaart en prima eten.
Balkon terras
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Playa de Ris, E-39180 |
Playa Joyel
Grote ~1000 pitches+wat bungalows, spaanse volkscamping (90% is spaans). Plus: mooi/proper strand direct a/d camping (Playa Cuarezo).´s avonds gemoedelijke sfeer. Onthaal spreek goed engels/ vriendelijk. In het dorpje toffe restaurants (geen culinaire hoogvliegers), spanjaarden zijn super voorzichtig met kinderen op straat geen probleem. Dorpjes in de buurt (bv. Santona) en baaien errond de moeite waard. Sanitair blok is ok qua hygiene, altijd warm water. In de camping ernaast is een kartingbaan (vanaf 4j). Nadelen: pitches zijn met camper erg klein en nul privacy (tip1: pitches thv ¨fitness area¨ of ¨petanca¨ zijn groter). Buiten receptie spreekt bijna niemand Engels of Frans (zelfs niet in de cantina), dus blink je Spaans maar op. Zwembad en saniblok zijn klein ifv de grote van de camping. Tip2: er is wel degelijk een strandbar (La Cabaña) maar deze is op het strand ernaast (Playa de ris) en helemaal op het einde.
De camping is groot, merendeel straatjes. Goed sanitair en qua ligging aan prachtig strand. Heeft alle voorzieningen. Echter, zeer luidruchtig door de spaanse vaste gasten. Dit bepaalt behoorlijk de sfeer op de camping. Medewerkers zijn niet erg vriendelijk en spreken geen of nauwelijks Engels.
Het huisje dat wij huurden (6 persoons) is vrij nieuw, ruim en duidelijk goed bijgehouden. Dat geldt overigens voor alles op deze camping. Bovendien is die verzorging niet opdringerig aanwezig. Het strand is zo mooi en de zee op veel dagen ook prima om te surfen dat we er niet toe kwamen het op het oog keurige zwembad te bezoeken. Speciale vermelding voor het restaurant en haar vriendelijke personeel: we hebben diverse keren hier gegeten of gedronken, de kaart is voor een restaurant camping behoorlijk uitgebreid en het eten prima!
Playa Joyel
Ik wist na het boeken dat het een grote camping zou zijn, maar het lijkt werkelijk alsof je een dorp binnen rijdt. We werden echter vriendelijk ontvangen en wat ik erg positief vond, was dat we (midden in het hoogseizoen) zelf een plek mochten kiezen. Uiteindelijk zorgde de ruime, schaduwrijke plek met weinig Spanjaarden rondom, dat je niet continu merkte dat je op een grote camping stond. Wel hebben de Spanjaarden een heel ander ritme en zijn de kinderen tot laat erg rumoerig. Om 24.00 uur was het echter doodstil. Top. Het sanitair was streeploos schoon, evenals de wegen. En de directe toegang naar een echt authentiek strand (zonder ligbedden, verkopers, winkels, etc.) was fantastisch. In het zwembad moet je een badmuts op. Het restaurant stelde niet veel voor, maar de afhaal kip was goed! Bilbao en Santander zijn aanraders, evenals de kleine dorpjes en strandjes rondom (Noja niet). Ondanks de eerste indruk een fijne week gehad!
Leuke camping. Top voor kinderen. Erg proper sanitair. Wordt erg veel gekuist. Leuke plekken wel drukke Spaanse bedoeling maar je bent dan ook in Spanje. Na 2 dagen hadden we het ritme te pakken. Restaurant op camping is niets. Afhaal kip was wel erg lekker. Zwembad niet geweest enorm druk en je hebt het prachtige strand op loopafstand. Ja kan echt de hele dag in bikini lopen. Redelijk vriendelijk aan de receptie. We komen nog wel eens terug. Dorpje Noja is niet WoW er zijn wel mooie dorpen in de buurt.
Prachtige camping. Perfect onderhouden. Perfect sanitair. Alles goed geregeld. Probleem is alleen dat 80% van de bezoekers Spaans is. De Spaanse kinderen beschouwen het als hun camping en eisen speelgelegenheden op. Jagen de Engels, Nederlandse, Franse, etc kinderen weg. Zeer grimmige sfeer daardoor af en toe op de speelweide. Schoppartijen en achtervolgingen meegemaakt. Wij kamperen al jaren, maar dit heb ik nog nooit gezien. Was de eerste keer in Spanje, voor ons voorlopig de laatste keer. Spanjaarden zijn hier niet onvriendelijk, maar leven wel met oogkleppen op. Camping top; Spaanse publiek viel tegen. de ligging aan zee is geweldig. Leuke zee met hoge golven. Het weer is grillig, veel regen, als de zon schijnt is het echt wel heet. 30 graden makkelijk.