Tijdelijk geen boekingskosten

Verwijder filters

Labuerda (Pyreneeen)

Toeristische sfeer
Door Pierre op 29-06-2015

Plaatsje van oorsprong wel interressant, maar nu niet lmeer authentiek voor de Pyreneen. Te veel gericht op toerisme.

prachtige plek
Door Jasmyn op 18-08-2013

De Ainso canon moet je gedaan hebben, leuke wandeltochten en tochtjes in de omgeving. Het stadje Ainsa is ook zeker de moeite waard. Gewoonweg een ongelooflijk mooie omgeving!

Labuerda =Ainsa = knooppunt in Spaanse Pyreneeen
Door Johan op 31-07-2012

Prachtig olud stadsgedeelte, schitterende nationale parken en een prima camping aan de zonzijde van de Pyreneeen.

Verassend leuk en verassend fraai
Door wilco op 30-08-2009

Ongedwongen sfeer. De voorzieningen zijn goed (permanente schoonmaak van toiletgebouw). Veel bezoekers zijn Spanjaarden zelf. Omgeving is erg mooi en niet zo toeristisch. Heerlijk eten in de buurt voor een leuke prijs, maar weinigen spreken Engels. Op camping is 1 dame aanwezig die NL spreekt.

De camping is levendig. Veel bezoekers zijn aangetrokken tot het actieve aanbod (hiking, paardrijden, speleologie, quad-tochten, mountainbiking). De Spanjaarden zelf nemen hun gemak en gaan om 23.00 nog even lekker tafelen (dit ritme hadden we in no time overgenomen!)

Wij (gezin met 2 kinderen van 8 en 4) hebben vooral gebruik gemaakt van het (zeer grote) buitenbad. Ook een gezin met sportieve tieners zal het hier geweldig vinden (denken wij). Animatie is aanwezig, maar geen NL.

Ijsjes, drankjes, pizza en internet zijn netjes geprijsd. De winkel is wat duurder, maar goed gesorteerd. De hele dag door vers brood!

Enig kritiekpunt: binnenbad en bubbelbad oogden alsof verversing nodig was.