Tijdelijk geen boekingskosten

9.5Fenomenaal
    Natuur
    Ruimte

Appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Catfish Camp Caspe

9.5FenomenaalScore uit 11 reviews

Fantastisch
Door Michel Van der Burch op 03-10-2022

Mijn vrienden en ik komen hier al aardig wat jaartjes. Ik zelf ga in 2023 al voor de 5e keer naar Catfish Camp Caspe en tot nu toe alleen maar fantastische ervaringen. De eigenaren zijn echt hel gezellige mensen en geven je met recht het gevoel van een hartelijk welkom om er samen met hun en hun zoons die overigensook zeer goede visgidsen zijn het verblijf geweldig te maken. Het ontbijt is zeer goed verzorgd en tijdens het ontbijt kan men ook gelijk het lunchpakket maken voor bij het vissen. Wij gaan meestal om het jaar en boeken dan standaard het full guarding arrangement en dat is gewoon top! Eigenlijk is dit het all-in arrangement en heb je alle visdagen de gids mee die de mooiste stekken weet en een enorme vakkennis zodat een weekje Catfish Camp Caspe een onvergetelijke ervaring wordt en wellicht net als voor mijn vrienden en mijzelf zeker gekozen wordt om vaker terug te komen! 🎣👍👍👍👍

zeer goed boven verwachting.
Door p zwagerman op 29-11-2017

Mooie appartementen met vriendelijke beheerder. Appartementen met keuken slaapkamer en badkamer. appartementen ruim voldoende ook de voorzieningen in de buurt zijn goed. Water en haven op loopafstand. Mijn man heeft met Gert gevist en heeft een fantastische week gehad. het water stond wel laag maar dat was geen probleem elke avond kwam hij entousiast terug van de vis strip, ik zelf heb de omgeving bekeken en mij prima vermaakt. Zoals te verwachten was het weer iets minder maar dat is bekent in de herfst. Voor het vissen was alles aanwezig, hengels, kunstaas enz. In caspe zijn goede restaurantjes waar je goedkoop kunt eten. Deze mensen hebben er echt alles aangedaan om onze vakantie tot een succes te maken. Volgend voorjaar gaat mijn man weer maar dan met een groep vrienden.

Goed geregeld.
Door joop sch op 12-11-2017

Geweldige week gehad. Zaterdag goed ontvangen en na een gedegen uitleg meteen het water op. De appartementen waren mooie en schoon de boot lag volgetankt op ons te wachten en deze werd elke dag voor ons bijgevuld.dus geen gedoe met zelf benzine halen. Naar de boten toe was het slechts 3 min lopen, we kregen een sleutel van de haven zodat onze auto mooi beschermd stond. We wilden karper en snoekbaars vissen, het werd hoofdzakelijk snoekbaars dit liep super elke dag een 20 tal mooie maatse snoekbaarzen en dit door de gedegen uitleg van Gert. Na het vissen elke avond een gezelig biertje met de gidsen gedronken en daarna uit eten in het restaurant in de buurt. Dit is voor herhaling vatbaar zeker door de goede ontvangst en gedegen uitleg bij aankomst, gewoon doen wat er geadviseerd word en de week word een succes.

nog bedankt mannen en tot de volgende keer.

Nooit meer!
Door Bakker. op 15-10-2017

Mijn vader en ik hadden een weekje geboekt, zonder gids, met boot. Bij aankomst waren we 2 uur te vroeg en werden direct weer weg gestuurd omdat de kamers nog niet schoon waren. Deze eerste kennismaking vonden we al erg vreemd, maar goed. Niks aan de hand, het zal wel aan ons liggen.

Na de rest betaling te hebben afgerond zijn we richting de boot gegaan om alles even na te lopen. Gert wees ons direct op de schroef van de boot. Kijk, hij is onbeschadigd! Oftewel, bij schade moet je dokken. Uiteraard is dit logisch, maar weer de manier waarom dit ons even duidelijk werd gemaakt.

Op de kamer aangekomen zag alles er prima uit. Jacintha: jullie moeten zelf even vuilniszakken (vuilnisbak was een emmer), wc-papier en afwasmiddel kopen…. Uuuuhhhmmm zit dit er niet bij dan? Nee. Dit moet je zelf kopen…….. WTF!!! Beetje gek als je even €1150 uit komt geven vindt je niet? Er lag niet eens een theedoek om je vaat mee droog te maken! Handoeken om jezelf af te drogen lagen er ook niet. Handoeken? Die kan je huren, €15 per week (gelukkig had mijn pa oude handdoeken mee) Airco? Die kan je huren, €35 per week Ok ok, alles draait dus om geld hier. Daar waren we al snel achter. Er hingen geplastificeerde a4tjes op de deur. Als je iets stuk maakt rekenen ze de nieuwwaarde. Ook weer zoiets. De pannen waren helemaal verrot. Handvatten zaten los of waren gebroken. Afwasteiltje hadden we vol met water op het aanrecht gezet. Komen we terug van eten, de hele keuken zeiknat met alles wat erop lag. Was het teiltje stuk. Gelukkig lag er geen elektronica op het aanrecht, maar ik weet zeker dat ze niet de nieuwwaarde van je telefoon zouden betalen als die nat geworden zou zijn.

Omdat het water heel erg laag lag vielen de vangsten overal erg tegen. Ook bij ons dus. Wij wat info/tips/tricks proberen te krijgen. Nou vergeet het maar. Er komt helemaal niks uit die mensen. Echt niet leuk als je erg je best doet om wat te vangen en aan een ‘’kenner’’ vraagt waar/hoe/wat te gaan vissen.

We wilden een dagje met pellets gaan vissen maar we hadden geen schuifloodjes. Mijn pa vraagt heel vriendelijk of Gert toevallig 2 loodjes heeft voor ons. NEE, heb ik niet. Kan je kopen in de viswinkel in het dorp! WTF?! Zelfs te lui/gierig om ons een loodje te geven? Geen probleem, dan gaan we naar de winkel.

Omdat er zo weinig water stond hebben we de elektromotor in de sludge laten zakker en zat er wat modder op de schroef. We hebben er de hele middag nog mee gevaren, niks aan de hand. De schroef niet beschadigd etc. Horen we ineens gebonk op de deur. Staat Gert daar vrij geïrriteerd: Ik zie dat er opvallend veel modder op de elektromotor zit! Hoe komt dat? Alles werkt nog gewoon zeiden we. JAA, dat ga ik even controleren! Mag ik de boot sleutels?! Weer op een manier waar direct je haren van overend gaan staan. Om de laatste kosten te betalen van de drankjes en benzine die we verstookt hadden liepen we naar beneden. Gert zei helemaal niks en liep weg. Wij hebben betaald en dat was het dan. Jachintha: Daaaag en wie weet tot ziens…. Ik dacht het niet!

Ze zei aan het begin van de vakantie nog, als jullie die oude handdoeken weggooien mag je ze wel aan mij geven. Daar kunnen we de boten mee schoonmaken. HAHAHA grapje zeker?! Wij hebben lekker alles wat we over hadden weggegooid! 6 blikken bier, 2 blikken fanta, bus muggenspray, handdoeken, koffiefilters, koffie, rol vuilniszakken, afwasmiddel, WC-papier enz enz enz.

De boot en het huisje was prima, maar de mentaliteit van Gert en Jacintha is echt super slecht! Klantvriendelijk hebben ze echt nog nooit van gehoord. Er was nog een groep van 7 man toen wij er ook waren. Die vonden precies hetzelfde. Die hadden full guiding maar moesten wel zelf met ze alle, elke dag weer, alles naar de waterkant sjouwen terwijl de gids even met het bootje weg moest. Bouwen jullie alles even op?! Iedereen, vissers en gidsen, zeiden het direct voordat wij iets konden zeggen. Gezellige mensen he?

Catfish Camp Caspe tot nooit meer ziens!

fantastisch
Door Jacqueline op 02-02-2017

Eigenlijk als je naar Caspe gaat wordt alles al uitgelegd (bij het boeken) en dat ze je echt bij alles zullen helpen Dit is nl de 5de keer dat wij hier naar toe gaan

36 Top Fische in 5 Tagen
Door Roland op 29-10-2013
Onbekend reisgezelschap

Mein Bruder Chris und ich haben im Catfish Camp Caspe einen aufregenden Angelurlaub verbracht! Ich habe mich für die Variante 5 Tage FULLGUIDING entschieden, da bei diesem Angebot eine Fanggarantie gegeben wird! Gerd, der Besitzer dieses Camps hat uns begleitet und wir waren gleich am ersten Tag erfolgreich - 9 Welse!! Gesamt waren's nach 5 Angeltagen 35 Welse zwischen 150cm und 229cm und ein 12kg Karpfen! Wir hatten eine TOLLE Zeit! Zu den Betreibern: alle samt sehr nett und hilfsbereit Die Unterkunft sehr sauber und gut organisiert Das Preis - Leistungsverhältnis war sehr gut Es gibt ein ganz gutes Lokal in nächster Nähe, direkt am See (5min Gehzeit) Supermarkt gibts in Caspe (5min mit dem Auto)

Catfish Camp Caspe info

• Adresgegevens