Tijdelijk geen boekingskosten

Verwijder filters

Alquezar

Heel mooi authentiek dorpje
Door Anne op 27-08-2017

Mooi authentiek dorpje. Diverse restaurantjes. Geen grote supermarkt aanwezig. Het dorpje heeft veel hoogteverschillen. Flinke klim doen als je door het dorpje heen loopt. Voordat je dorp in gaat, heel mooi uitzicht over het hele gebied. Zeer mooi. Je ziet diverse canyons. Heel mooi dorpje net alsof je terug in de tijd gaat.

bij avond een sprookje
Door Conny op 19-08-2016

Toen wij na aankomst op de camping 's-avonds nog even naar Alquezar liepen werden we super verrast door de sprookjesachtige aanblik van het verlichte dorp. De tegen de rotswand aangebouwde huizen, kerken en kasteel gloeiden op in het warme licht van de lantaarns en de ondergaande zon. Maar ook de andere dag met daglicht hebben we genoten van de mooie huisjes en knusse pleinen. Het is ook prachtig wandelen, bij de VVV kun je veel info krijgen over alle wandelroutes. Horeca is er genoeg te vinden dus absoluut een dorp dat je niet mag missen. Wij komen er zeker nog eens terug want we hebben niet alle wandelroutes gedaan en de omgeving heeft ook veel te bieden!

Espectacular.
Door José Ignacio yelamos op 21-08-2015

De origen árabe,rodeado por el barranco del rio Vero.Con su espectacular colegiata en lo mas alto,esta muy cuidado ofreciendo buenos servicios turísticos,la rutas de las pasarelas de Alquezar y la visita a la colegiata,citas obligadas,así como varias rutas que salen de Alquezar o de otras zonas próximas.

Mooi, levendig stadje, veel toeristen
Door Nadine op 08-06-2015

Horeca niet erg gastvrij, stadje leuk, goed aangegeven wandelingen.

Prachtig stadje, zeer mooi.
Door Frank op 26-12-2014

Orange-rood stadje, zeer uniform in kleur en dus mooie plaatjes. Andermaal toeristisch maar niet té. De wandelingen naar de rivier zijn uitdagend in de hitte, maar moet je doen. Voldoende drank meenemen. Je kan prima & goedkoop eten in de streek, hier wel opletten met toeristische platitudes (viel bij ons wat tegen)

fantastique
Door slashlinio op 05-08-2014

A découvrir absolument: lespeintures rupestres dans les gorges, les vautours, le rio vero et sa cascade etc etc etc