Aquapark Ainsa

0 accommodaties

Populair
Waterpark
Spanje
Aragón
Ainsa
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Wat zeggen bezoekers over

Ainsa

7 reviews

8
historisch bergdorp
Door Conny op 23-08-2016
Gereisd met partner

Ainsa wordt gezien als 1 van de mooiste bergdorpen van Spanje. Het ligt op de uitlopers van de Aragonese Pyreneeen en vooral de historische bovenstad is een pareltje met mooi gerestaureerde huizen, kerken en een kasteel vanaf waar je een fantastisch uitzicht hebt op de omgeving. Op de Plaza Mayor is het goed toeven op 1 van de vele terrassen. Een echte aanrader dus!

10
para visiatar
Door Ramon Colomer op 08-10-2015
Gereisd met vrienden

contacto con la naturaleza

10
Schitterende verblijfs- en uitvalsbasis
Door Frank op 26-12-2014
Gereisd met oudere kinderen

De gerestaureerde bovenstad is een pareltje, zeer mooi en als je in Ainsa verblijft een must voor elke avond met tal van restaurantjes en zéér gezellig, de somontano wijntjes zijn prima begeleiding. In de omgeving veel prachtige natuur.

9
Fantastische plek
Door Sander op 14-08-2011
Gereisd met vrienden

Wij zijn nu voor de 5e keer op weg naar Ainsa. Er zijn veel restaurants dure en goedkope. Er zijn 3 campings in de buurt. Je kan er geweldig mountainbiken, hiervoor zijn circa 7 routes uitgezet. Camping Pena Montanesa is een beetje duur, maar wel compleet. En in Spanje duurt de herrie op de camping tot 12 uur nachts daarna wordt het ijna onmiddelijk stil. Dit is een kwestie van wennen. If you can't beat them join them. Om de omgeving te zien is een auto welkom. En wie niet in een droge hitte wil vertoeven moet zeker niet naar de spaanse pyrineeen gaan in Aragon en Navarra.

8
Fantastische plek
Door Laura van der Valk op 22-05-2011
Gereisd met jonge kinderen

Geweldig voor kinderen. Wij hebben heerlijk gegeten en geweldige dingen gezien.

8
Oude romeinse nederzetting, verworden tot dorp
Door Jeroen op 30-01-2011
Gereisd met jonge kinderen

Geweldige oude sfeer, waarin je echt de oude bergdorpjes van de pyreneeen leert kennen. Het is geen salou, dus voor uitgaan ed moet je er idd niet zijn, maar echte cultuursnuivers kunnen hun lol in deze regio op. Wij komen er al heel lang en gaan er dit jaar weer heen, iets noordelijker nog de bergen in richting Bielsa (ook heel leuk btw), naar camping Los Vives. Ik begrijp eerlijk gezegd niet veel van de andere beoordeling die zeer matig was. Het enige wat ik mij kan voorstellen is dat deze persoon de taal slecht sprak, want men is hier wel stug, maar als je wat moeite doet, dan komen ze los en zijn ze erg gastvrij.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.