9.8FenomenaalScore uit 56 reviews

• Airconditioning

9.8FenomenaalScore uit 74 reviews

Fantastisch!
Door Ashley op 09-05-2023

Het hotel is in een woord PRACHTIG. Zo bijzonder. Wij moesten 10 minuten door het hotel lopen om bij onze kamer te komen, waar je onderweg de mooiste gangetjes en binnentuintjes tegenkomt. Het hotel ligt super centraal en het personeel is top. Het rooftop zwembad is ook heerlijk om even te ontsnappen aan de drukte (wij waren er tijdens de Santa semana, ook heel bijzonder om mee te maken!)

Mooie locatie, hotel not up to standard.
Door Guido Bamberg op 15-06-2019

Prima locatie midden in Sevilla. Verder is het voor mij een raadsel hoe dit hotel vier sterren verkreeg: er is geen parking (service), geen restaurant, de bar is per 1 juni ‘voor het seizoen gesloten’ en schoonmaak van de kamer was vergeten. Verder spreekt hier vrijwel niemand enige taal. Kortom: veel te duur en pretentieus.

Geweldig hotel. Aanrader
Door Alex Kost op 05-03-2018

Geweldig hotel. Zeer mooie kamers ,mooie badkamer,schoon .allemaal anders , zijn diverse huizen aan elkaar gezet,leuke doorgangen ,kleine pleintjes ,mooie aankleding,Spaans . Echt een aanrader

Las Casas De La Juderia - Adults only

Super leuk hotel midden in het oude centrum
Door Ellis op 17-06-2017

Het hotel bestaat uit meerdere huizen met elkaar verbonden door gangen en patio's; heel apart opgezet. De kamers zijn tradiotioneel ingericht maar wel met alle gemakken zoals goede airco ( heb je in de zomer echt wel nodig) een ligbad en een grote douche; ook fijn, een apart toilet en dubbele wastafel. Na de recencies te hebben gelezen over gehorigheid, een kamer gevraagd aan het eind van een gang zodat mensen niet langs je kamer moeten om bij hun eigen kamer te komen. Hierdoor vrijwel niets gehoord 's nachts. Al met al een prima verblijf gehad en het zwembad op het dak is echt een verademing na een dag in de stad; zeker toen wij er verbleven tijdens een hittegolf (lees 42 graden) De drankjes bij de poolbar zijn wel pittig geprijsd. Het personeel bij de receptie spreekt goed engels, ook een pre; wij konden daar op een aparte pc online inchecken voor de terugreis en de vouchers daar printen, echt goede service!!

Nooit meer
Door Angela op 24-10-2016

Ons verblijf in Casas de la Juderia in Sevilla viel helaas erg tegen. De kamer die we kregen was redelijk ruim, maar het bed had harde matrassen. Het uitzicht was waardeloos, we keken uit op een witte binnenmuur. In onze kamer was dag en nacht een gezoem te horen omdat de airconditioning van het hele hotel boven onze kamer stond. We hadden een dag extra bijgeboekt omdat ons vliegtuig pas om 20.00 uur vertrok, dit was een kamer met logies en ontbijt, van dit ontbijt zouden we geen gebruik maken, ik maakte bij de vestiging touroperator Nieuwegein hier een opmerking over, of dat ik niet alleen logies kon boeken, nee dit was niet mogelijk. Eenmaal in het hotel vroeg ik of ik wellicht de lunch op donderdag zou kunnen gebruiken (eventueel met kleine bijbetaling) maar nee dit was ook niet mogelijk. Je betaald voor iets waar je totaal geen gebruik van maakt, dat voelt niet fijn (buiten dat die dag me 250 euro kostte!!). Het was het kastje en de muur, mijn man werd er chagerijnig van, en wilde er verder geen werk van maken, omdat het zijn vakantie gevoel al helemaal vergalde. Ook bij de receptie waren ze star, en spraken buitengewoon beroerd engels.

Maar wat Alles sloeg was onze badkamer, de afstand tussen de wc en de douchedeur, was 10 cm. Als normaal mens kan je hier niet zitten, dan maar met de douchedeur open naar het toilet, maar het sloeg werkelijk nergens op. Ook de douchekop, was niet op noord Europeanen berekend, om nog maar niet te spreken van de mieren die door de badkamer marcheerden.

Wij hadden een standaard kamer geboekt, maar het leek veel meer een economy kamer.

Wij hadden deze reis al in maart 2016 geboekt, dan verwacht ik toch een betere kamer. De hotel ervaring was een grote deceptie. Voor ons is deze vakantie echt een afknapper geworden.

Wat een prachtig hotel
Door jgbteg op 27-09-2016

het hotel lijkt op een klein dorp met eigen straten en een zwembad op het dak

Soort hotel
Stadshotel