Tijdelijk geen boekingskosten

Maravilla Verde Resort

8.9FantastischScore uit 254 reviews

Super relaxt vakantieadres.
Door Anita en Ineke op 08-10-2019

Wij zijn via vlucht uit Sevilla naar deze b&b gereden. Ongeveer een uurtje rijden. In het begin was het een dor landschap waar we doorheen moesten. Hoe dichter we bij Jacco en Riëtte kwamen, bij de bergen, hoe mooier het werd. Jacco is een fijne gastheer, Riëtte hebben we niet vaak gezien. Zoals de b&b op de website staat, zo ziet het er ook uit. Na elke trip overdag was het een luxe om weer thuis te komen. Fijne gasten, hier elke avond gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Sevilla blijft ons hoogtepunt. Wat een mooie stad.

Fantastisch!!
Door Donna Kalisvaart op 05-07-2019

Na 6 jaar weer teug op Maravilla Verde op een nieuwe locatie weliswaar maar nog mooier en groener dan de vorige. Ook nu waren gastheer Jacco en zijn vrouw Riet zeer gastvrij en begaan met de gasten. Tips voor bezienswaardigheden in de buurt maar ook de gelegenheid om lekker te luieren bij het mooie zwembad en de mogelijkheid voor een hapje en een drankje overdag, en niet te vergeten de heerlijke maaltijden die voor de gasten bereid worden en mooie verhalen van de gastheer en als afluiter een glaasje sherry maakten deze dagen weer een hoogtepunt van onze vakantie.

Fantastische plek
Door Johan op 18-05-2019

Middenin een prachtige omgeving ligt dit rustige, karakteristieke en kleinschalige verblijf. Wij verbleven hier 5 nachten en hebben er een prachtige tijd gehad. Jacco stelt zich als een ware gastheer op, is zeer behulpzaam en is altijd beschikbaar. Wij verbleven hier met een peuter van bijna 2 en ook voor kleine kinderen is dit een prettig verblijf. Zo wordt er apart voor kinderen eerder gekookt. Vanaf 9 uur wordt er gezamenlijk met de volwassen gegeten. Heel gezellig, enige nadeel is dat je hierdoor avond hierdoor redelijk gevuld is (zeker als eerst je kinderen eten).

Top plek
Door Leon op 30-04-2019

Top plek, lieve eigenaren, heerlijk eten, mooie kamers, prachtige tuin

Superplek
Door Kristel remijn op 27-04-2019

Prachtige plek, alles met aandacht ingericht, eten was heerlijk, jacco en riet zijn relaxed en super hulpvaardig!

Ideaal voor een relax/actieve vakantie!
Door Kris Van Acker op 26-04-2019

Een speciale plek op een niet-toeristische locatie: zeer handige tips gekregen en een ontspannen weekje beleefd door de (dagelijkse) mogelijkheid tot avondeten.

Het complex
Totaal aantal kamers