Casa Rural El Olivar
Zonneterras
Tafeltennis
Adresgegevens | Calle Cierzos Y Cabreras 6, 14970 |
Casa Rural El Olivar
Ligt op een prachtige locatie. Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangst. Mooie ruime kamers en een fantastisch uitgebreid ontbijt. Lekker zwembad. Zeker een aanrader.
Casa el olivar is gewoon genieten , . We werden door Christiaan super verwend , ontbijt is top en alles naar wens super verblijf!!
Prachtige en rustige locatie met een adembenemend uitzicht over het meer. Alles is keurig verzorgd en ziet er netjes uit. 's Ochtends een lekker ontbijtje op het zonnige terras en 's middags zwem je vanuit het zwembad zo de olijfbomen in :-). De B&B ligt zeer centraal...je kunt gemakkelijk een dag op en neer naar b.v. Cordoba, Granada, Malaga of Sevilla. Maar het maken van een wandeling in het prachtige landschap is zeker ook een aanrader. Kortom: dit is waar wij blij van worden.
De accomodatie heeft B&B-kamers en casita's (huisje). Wij hadden een heel mooie casita, erg ruim en van alle gemakken voorzien. Ruim voldoende badlinnen aanwezig. Alles was uitstekend schoon en de hele accommodatie is erg verzorgd en schitterend opgezet.
De keuken is volledig ingericht met een ruim keukenblok en een groot 5 pits gasfornuis, ruim voldoende porselein en bestek, zelfs boodschappen- en koeltassen zijn aanwezig. Er is een grote supermarkt in een dorp op 10 minuten. Grote ventilator aanwezig die zorgt voor genoeg verkoeling. Ruim terras met terrasmeubilair en parasol vanwaar je een mooi uitzicht hebt op het meer en op de olijfbomen, zover als je oog rijkt.
In het dorp kun je prima eten bij de plaatselijke bar of in het restaurant. De heel vriendelijke en behulpzame eigenaar geeft je veel praktische tips wat er in de omgeving te zien is en welke restaurants de moeite waard zijn. 2x per week wordt heerlijk echt Spaans gekookt door een dame uit het dorp. Iets wat je zeker niet mag missen.
Kortom, absolute aanrader en erg mooie ligging met prachtig uitzicht over de omgeving.