7.7GoedScore uit 9 reviews

Score uit 9 reviews

Camping info

La Aldea

7.7GoedScore uit 10 reviews

stoffigge camping met ruime plaatsen
Door Bram en Marian de Wijze op 05-05-2019

Camping: El Rocio Camping “La Aldea”. Bezoek data: 29 april. Prijs: CC € 20.00
Ontvangst: Correct. Paden: Harde zandgrond maar bij regen een modderpoel. Staanplaats: Afgebakend met heggen. op harde zandgrond met hier en daar wat grassprietjes. Bij regen modder!!. En bij mooi weer stoffig. Sanitair: Keurig en met papier. Inkopen: Campwinkel. Wifi: Free en goed.. Restaurant: Niet bezocht. Geluid: Rustige camping. Eindoordeel: Mooie groene camping met loofbomen. En redelijke grote plaatsen. De paden zijn eigenlijk onverhard maar wel goed vlak. Er werd in de avond met water gesproeid tegen het stof. En daarna werd er met een egalisatiebalk achter de auto het wegdek weer netjes vlak gemaakt. Daar door toch ook geschikt voor rolstoelers. Maar bij regen zal het een modderpoel worden. Verder op de camping is alles goed geregeld. Een eenvoudig zwembad. Het stadje El Rocio zelf is ee

Camping mooi
Door Asta Koese op 30-01-2017

Camping mooi, paden zijn van zand, dus zit je in het stof voor je caravan/ camper. Er wordt S avonds wel gesproeid over de zandpaden en dat scheelt wel iets. De receptie behulpzaam. Sanitair redelijk, plaatsen niet heel groot. Mooi zwembad er bij. Een klein winkeltje, waarvan de eigenaresse je probeert op te lichten, door te zeggen, dat je gisteren iets vergeten was af te rekenen. Ik Was daar niet die dag ervoor. Wij kwamen net die middag op de camping aan. Dit blijkt meer bij gasten plaats te vinden, hoorden wij later. Leuk plaatsje in de omgeving en mooi natuurpark

Prima camping voor bezoek El Rocío en NP Doñana.
Door Anke Lelieveld op 26-10-2016

Goede campinqg, vriendelijk personeel, goed sanitair en een heerlijk zwembad om een frisse duik in te nemen na bv een excursiedag door het Nacional Parque Doñana. De camping ligt op loopafstand van El Rocío, het beroemde bedevaartsoord met zijn prachtige kerk. Maar El Rocío is ook een authentiek plaatsje met bijzondere gebouwen, winkels en huizen en is geheel ongeplaveid. Er zijn alleen zandwegen waarover alle vormen van vervoer rijden, zo ook paarden. Je waant je even in het wilde westen. De oerhollandse fiets doet het in het zand niet echt goed.

Alle gasten van de camping werden op wereld toeristendag (nooit van gehoord) in het restaurant uitgenodigd voor een drankje en tapas. We werden enorm verwend met wijntjes en een aantal tapas. Het personeel genoot zichtbaar van het gebeuren en wij ook! Super !

La Aldea

Aardige camping
Door Astrid op 20-05-2014

Erwordt gezegd, camping met gras, helaas geen gras te vinden, wel veel zand, maar er wordt op de paden gesproeid in de avond. Receptie netjes. Het bijbehorend restaurant is niet best, de eigenaresse ontzettend opdringerig. Eten was niet lekker. Bestelde brood, moest 15 min. Wachten, werd gebakken, dat is oke, maar dat we verplicht waren om dan ook wat te drinken aan de bar??? Bij vertrek moest ik nog wat van de vorige dag betalen,was niet door mij betaald? Opeens kon ze ook geen Engels meer. Hoorden van Engelse gasten, dat deze dame dit bij meerdere gasten probeert. Deze dame komt zeer onsympathiek over en niet alleen bij ons.

Leuk voor 1 nacht.
Door Kyra op 26-10-2013

Goed voor een bezoek aan El Rocio dit heb je zo gezien dus een overnachting is genoeg.

Wat een rust
Door Cassandra op 23-09-2012

Vrij onverwacht op deze camping beland. Wij hadden met zn 2 een ruim huisje.Prettige ontvangst, dame sprak prima Engels en was hulpvaardig. Handdoeken aanwezig,geen schoonmaak.Eenvoudig maar lekker ontbijt en avondeten. Menu voor 10 euro.In de periode dat wij er waren( september) was het heerlijk rustig. Leuk, klein zwembad. El Rocio is een aanrader, zo apart dit dorpje met zandstraten! En natuurlijk het natuurpark Donana want daar kwamen wij voor. Matalascanas, waar het strand ligt , vonden wij afschuwelijk.Er zijn geen winkels in de buurt van de camping, maar in het restaurant zit een klein winkeltje met een beperkt assortiment.Iedere ochtend vers brood.

Camping-informatie
Naturistencamping