Hacienda Olontigi
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hacienda Olontigi
Ontdek de charme van Hacienda Olontigi, een idyllisch toevluchtsoord dat rust en avontuur perfect combineert. Gelegen aan de poort van het adembenemende Nationale Park Doñana, biedt deze accommodatie een unieke kans om te ontsnappen aan de drukte en je te verdiepen in de schoonheid van de natuur. Met faciliteiten die ontspanning beloven, waaronder een verkwikkend zwembad en de nabijheid van het strand, is dit de ideale plek voor zowel de rustzoeker als de avonturier.
De Ligging
Hacienda Olontigi pronkt met een bevoorrechte ligging bij de ingang van Aznalcázar, een poort naar het Nationale Park Doñana. Dit verblijf is perfect voor vakantiegangers die zowel de rust van een klein dorp als de natuur willen ervaren. Slechts een korte wandeling scheidt je van het stadscentrum, waar je lokale restaurants en bars vindt. Sevilla en haar busstation zijn binnen 25 minuten bereikbaar, terwijl het strand van Matalascanas op ongeveer 50 minuten rijden ligt. Voor de liefhebbers van cultuur en natuur, de Romeinse ruïnes en El Rocio-Donana liggen respectievelijk op 32 en 44 km afstand. De luchthaven Sevilla San Pablo bevindt zich op circa 42 km afstand, wat zorgt voor gemakkelijke toegang.
Hacienda Olontigi is meer dan alleen een verblijf; het is een ervaring. Met 15 tweepersoonskamers verdeeld over twee verdiepingen, toegankelijk via een lift, staat comfort voorop. Het hotel is voorzien van gratis Wi-Fi, ideaal voor zowel ontspanning als zakelijke behoeften. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, is er fietsverhuur beschikbaar. Het hotel telt rolstoelvriendelijke faciliteiten en biedt parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. Het zwembadcomplex belooft verkoeling en plezier in de openlucht, terwijl de tuin een perfecte plek biedt voor ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of een rustgevend verblijf, Hacienda Olontigi heeft voor ieder wat wils.
Bij Hacienda Olontigi begint elke dag goed met een rijk continentaal ontbijt, terwijl het diner de smaakpapillen verwent met menucreaties. Het hotel biedt diverse gastronomische opties, waaronder een sfeervol restaurant en een ontbijtzaal. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een meer inclusieve ervaring, is halfpension beschikbaar. Dit betekent dat zowel het ontbijt als het diner zijn inbegrepen, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van al het andere dat deze charmante accommodatie te bieden heeft.
Vakantiegangers met beperkte mobiliteit moeten er rekening mee houden dat niet alle pakketreizen geschikt zijn, al biedt Hacienda Olontigi enkele toegankelijke faciliteiten. Belangrijk om te weten is dat de accommodatie creditcards accepteert zoals American Express, Visa en MasterCard voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 23 Ventorro, 23, 41849 |
Website |
Hacienda Olontigi
Lekker rustig, moesten wel aandringen op gebruik van de koelkast.
Dat mocht uiteindelijk omdat we 11 dagen verbleven maar mochten geen gebruik maken van de keuken.
Deze werd was alleen beschikbaar als je het hele huis gehuurd had.
Fijn zwembadje erbij,weinig andere gasten.
Pas na 21.30 kun je in het dorp iets eten, ontbijten kun je prima in het dorp op loopafstand
Wij begonnen onze vakantie hier in Aznalcazar. Een heerlijk pension. Wij hadden een kamer in een huis dat een gezamelijke keuken had, maar wij zaten er dus alleen en dat was wel lekker. Alles netjes, schoon en mooi.
Lekker zwembad.
We hebben er tijdens een rondreis slechts een overnachting gehad, maar het was een prima ervaring. Een verbouwde oude boerderij. 5 aaneengesloten huizen met elk 3 zeeer ruime kamers met ligmad en airco. Elk huis had ook een gezamelijke ruimte met keuken, open haard etc.
Op de binnenplaats was zelfs een zwembad.