9.8FenomenaalScore uit 500 reviews

• Winkelmogelijkheden: 12000m

9.8FenomenaalScore uit 498 reviews

Niet te overtreffen
Door Jan op 17-11-2023

In September weer een heerlijk verblijf gehad bij ,,onze,, Casa, ik val in herhaling als ik zeg, de ontvangst was weer allerhartelijkst, alsof we de eerste gasten waren dat seizoen....
Het ontbijt, de kamers, het zwembad, maar vooral de gastheer en gastvrouw (die ook nog eens geweldig kan koken) zijn in een woord GEWELDIG.
De tuin, waar ik zo graag mijn rondje loop, en waar het uitzicht adembenemend is, is een lust voor het oog.
Dit moet je gewoon zelf ervaren, en je bent verkocht.
Het was niet onze eerste keer maar ook zeker niet onze laatste keer, wij zijn verknocht aan deze plek en aan de lieve mensen die deze plek tot een echt thuis maken!!!

Pracht vakantie
Door Wim van Kempen op 13-11-2023

Het is prachtig gelegen en alles was keurig netjes. Ook het ontbijt was goed. Verder waren de gastvrouw en gastheer erg vriendelijk.en ik kom zeker nog eens terug.

Agradable
Door Jolien op 12-11-2023
Alleen gereisd

Op de berg kan je genieten van het mooi uitzicht op het witte dorpje aan de overkant, ook de kust is met de auto vlot te bereiken. Zeer mooie en verzorgde kamers en een prachtig zwembad. De B&B is de ideale uitvalsbasis om in de omgeving een mooie wandeling te maken, om met de auto de kust te verkennen of wat cultuur op te snuiven. Hans en Anne-Loes doen er werkelijk alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Iedere ochtend wordt een heerlijk en uitgebreid ontbijt geserveerd, Anneloes laat weten wanneer ze ‘s avonds kookt. Niet twijfelen, zeker mee aan tafel schuiven! Ook in de omliggende dorpen heb je restaurants waar je heerlijk kan eten. Ons verblijf was dit jaar opnieuw een fantastische ervaring.
Wij komen terug in 2024!

Fantastisch!!
Door Marjo en Peter op 11-11-2023

Wat hebben we weer een super mooie week gehad op Casa Agradable. Genoten van de prachtige B&B met mooie kamers en fantastisch uitzicht en heerlijk zwembad, het heerlijke ontbijt maar vooral van de gastvrijheid en gezelligheid van Hans en Anne-Loes. We hebben weer allerlei mooie plaatsen en plekjes in de omgeving bezocht waar we nog niet geweest waren mede door de goede tips die we kregen. Casa Agradable, wat is het toch een fantastische plek!!

Een stukje paradijs in Andalucia
Door Carolien Visser op 27-10-2023

Ssst. Eigenlijk wil ik deze review helemaal niet schrijven omdat ik deze bijzondere plek stiekem voor mezelf wil houden. Wat een heerlijk verblijf hadden we (weer). Hans en Anne-Loes delen gastvrijheid met een hoofdletter G. Niets moet alles mag om jou hét vakantiegevoel te geven. De ligging is prachtig en de kamers fijn. Ik was al meerdere keren geweest, maar ik vermoed dat mijn man en ik nog vaker zullen aankloppen aan de poort van Casa Agradable.

Meesterlijke B&B
Door Paul op 22-10-2023

Wederom een heerlijke week verbleven in Casa Agradable. De enorme gastvrijheid en gezelligheid van Hans en Anne-Loes maakten het weer een heerlijke week. Het fantastische ontbijt het heerlijke weer in oktober en natuurlijk onze “eigen” kamer maakten het compleet genieten. Tot de volgende keer