Cura - Casa al Cerro

We hebben de beste aanbieders voor Cura - Casa al Cerro voor je op een rij gezet:
Cura - Casa al Cerro
Wat een heerlijke tijd hebben we hier gehad. Mooi en sfeervol appartement met alles erin wat je nodig hebt. Mooie locatie met prachtige uitzichten, we hebben genoten van de rust en van de gastvrijheid van Jolanda en Wietze. Jolanda had zelfs heerlijk voor ons gekookt!!! Was erg gezellig. Het laatste stukje weg ernaar toe is slecht maar leuk om te doen (en je weet waar je aan begint). Kortom: aanrader!
Mooie, goed onderhouden, schone en zeer rustige plek om tot rust te komen! Wij hebben 10 dagen in de b&b overnacht. Mooie stek met dito terras. Heerlijk zwembad met ligstoelen en gezellige zitjes in de mooie tuin. Wij hadden meteen het thuis gevoel bij Wietze en Jolanda. Genoeg te zien en te doen in de omgeving maar lekker gapend aan het zwembad liggen kan natuurlijk ook. De weg erheen (en terug) vonden wij geweldig!!

Cura - Casa al Cerro
Prachtige locatie, heerlijk rustig, mooi uitzicht op het dal en het plaatsje Alora. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Omdat we met 4 personen waren, hadden we de BenB kamer gehuurd en het huisje "casa el cerro" gehuurd. Heerlijk zwembad met genoeg ligbedden en verschillende plekken om te zitten en te relaxen. B en B kamer en huisje netjes en schoon en gezellig ingericht. Huisje van alle gemakken voorzien, nog nooit een keuken gehad waar werkelijk alles aanwezig was! En wil je een avondje niet koken dan kan Jolanda een lekker Paella voor je maken! Zeker een plek waar we willen terug keren. Goede uitvalsbasis om Andalusie te bezoeken. Het "oude" centrum van Alora is een gezellig plaatsje.
Na een fantastische vakantie vorig jaar, gaan we dit jaar weer naar Casa al Cerro. De ligging, het uitzicht, de rust en natuurlijk de gastvrijheid van Wietse en Jolanda hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige vakantie hebben gehad.
Wat een geweldige locatie! Super mooi uitzicht en wat een oase van rust. Het is de onverharde weg er naar toe zeker waard!
De kamer en badkamer waren erg netjes en je krijgt een lekker vers ontbijtje op je eigen veranda. Er is een heerlijk zwembad en gratis wifi. Je kunt er ook een lekker koud drankje of zelfs een tosti bestellen.
De locatie is zeer centraal. Je bent vanuit hier zo in Alora, Malaga, Antequera en Caminito del Ray.
Wij hebben hier erg genoten en het is zeker een aanrader!
Wietze en Jolanda bedankt voor jullie gastvrijheid!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |