Tijdelijk geen boekingskosten

Casa La Nuez

9.3FenomenaalScore uit 14 reviews

fantastische vakantie
Door Fam Hontis op 18-07-2019

Ingrid en Ludo zijn de perfecte gastvrouw en -heer. Zeer gezellige mensen, die je met raad en daad bijstaan met allerlei uittips. Ontbijt is ruim voldoende en het avondeten is gewoon af en is zeer lekker. De perfecte vakantie gehad. Een aanrader voor iedereen.

Volgend jaar gaan we terug.
Door Jerry Nuyens op 14-10-2018

Wij hebben in de Yurt geslapen en dit was heel gezellig. S'avonds konden wij genieten van de kookkunsten van Ludo en de desserts van Ingrid. Alles was zeer lekker klaar gemaakt.

Heerlijk verblijf!
Door Gerard, Sonja, Dirk en Gertje op 24-09-2018

Wij hadden een heerlijk verblijf bij Ludo en Ingrid, de B&B in het dorpje Los Rios bij Almedinilla heeft een zeer goede en centrale ligging tussen Cordoba en Granada! De kamers zijn eenvoudig maar alles ( ook een kluisje ) is er aanwezig! Ook de koelkast en koffiefaciliteiten zijn een must. De badkamer was ruim en zeer proper met elke dag handdoekenwissel en nazicht! Ook hebben wij genoten van de smaakvolle avondmalen ( 20 euro pp voor een driegangendiner ) bereid met veel passie door Ludo en lekkere dessertjes gemaakt door Ingrid! De heerlijke Spaanse wijntjes en gezellige babbels maakten de avondjes compleet! Deze lieve mensen runnen hun B&B met veel liefde en gedrevenheid wat het verblijf in Casa La Nuez uitstekend maakt! Een dikke aanrader voor wie op zoek is naar een verblijf met een goede ligging en TOP verwennerij!

een aanrader
Door filip en an op 13-05-2018

Warm onthaal door Ingrid en Ludo. Nette en ruime kamers. Heel lekkere en originele keuken

Very relaxing B&B with great pool
Door Oli Norwell op 25-04-2018

This is an excellent Bed & Breakfast option for people who want to 'get away' and relax in a countryside setting. The owners are very friendly and talkative, and offer a high quality dining option. The facilities are very good, the pool is perfect for relaxing.

Een echte aanrader in centraal Andalusie !
Door Frans en Mady op 11-04-2018

Landelijke ligging van B&B, centraal gelegen tussen Cordoba, Malaga en Granada. Het vriendelijke koppel Ludo & Ingrid zorgen voor een leuk onthaal, accurate informatie en tal van handige tips over hoe optimaal te genieten van de vele schatten van Andalucia. Voor een heel bescheiden kost, voerde Ludo ons op Paaszondag naar het begin van een niet-circulaire wandeling in het mooie natuurpark Sierra Subbetica. Heel bijzonder zijn de (vrijblijvende) avondmalen: een creatieve en lekkere wereldkeuken van Ludo, vergezeld door goed geselecteerde maar heel betaalbare Spaanse wijnen, en afgerond met een dessert van Ingrid, en (naargelang de avond vordert) de betere Belgische bieren. Ludo en Ingrid tafelen en babbelen gezellig mee en de avonden zijn alzo top! De kamer (met handig kluisje) was functioneel en de badkamer ruim en snel verwarmbaar, hoewel (nog) niet heel luxueus ogend. We verbleven er een hele week, maar die vloog zo voorbij !

Casa La Nuez info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Los Rios 19, 14813