We hebben de beste aanbieders voor Casa Don Carlos voor je op een rij gezet:
Golfbaan: 10000m
Winkelmogelijkheden: 12000m
Adresgegevens | (postbus) Calle Maestro Antonio Muñoz 8, MEE-071, 29120 |
Casa Don Carlos
Wij gaan normaal gesproken niet 2x naar dezelfde plek, maar voor dit b&b maakten wij graag een uitzondering; wat een fijne plek om tot rust te komen! Ronald&Carlo doen er alles aan om het je naar de zin te maken, de zon doet de rest. Een aanrader, dit b&b!!
Zeer mooie en goed geplaatse B&B met aardige gastheren Het ontbijt is wat minder tegenover andere B&B’s in de regio
Geweldig ontbijt! Carlo en Ronald hele fijne hosts. Zeker een B&B waar je eens geweest moet zijn.
Casa Don Carlos
Wat een heerlijke B&B. Alles is top geregeld tot in de kleinste details. We zijn hier volledig tot rust gekomen en komen zeker terug.
We hebben een fantastische week gehad in Casa don Carlos Het is een schitterende B&B , prachtig gelegen met een geweldig uitzicht! Het zijn mooie ruime kamers, erg schoon, alles aanwezig, echt top Na een dagje op pad was het heerlijk thuiskomen en kon je lekker relaxen bij het zwembad Carlo en Ronald zijn geweldige gastheren die er alles aan doen om je een fijne tijd te bezorgen. Bij het ontbijt, wat heerlijk was kreeg je goede tips voor je bestemming van die dag, wat wij echt heel fijn vonden. S’ avonds kon je daar dineren, elke avond had Carlo weer een fantastisch menu gemaakt! We hebben het echt heel fijn gehad en voelde ons er helemaal thuis!
Het was weer geweldig bij Carlo en Ronald! Goede communicatie bij het boeken van een 8-daags verblijf. De B&B is gelegen in een rustig gebied met een mooi uitzicht op de stad en de bergen. De kamer is goed ingedeeld met genoeg ruimte voor kleding e.d. De badkamer is voorzien van alles wat je nodig hebt. Carlo heeft heerlijk gekookt, altijd een culinaire verrassing op ons bord 😋 Bij het zwembad vertoeven, wanneer je eens een dag wil relaxen, met in de middag een heerlijke lunch, is zeker geen straf. Carlo en Ronald zijn fijne gastheren.