Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

7 tips over Hotel Sol Príncipe


 • Ingrid, 06-07-2013 Rapporteren

  Gebruik de lift met een buggy als je naar het centrum van Torremolinos gaat, kleine straatjes omhoog niet fijn voor de wagen. Voor 50cent per volwassenen sta je boven!


 • Gwenn, 04-08-2012 Rapporteren

  Loop een keer naar Carihuela, vanaf boulevard rechtsaf ongeveer half uurtje lopen. (Hier zijn meer nederlanders)


 • Debby Brok, 17-10-2011 Rapporteren

  Het zwembadgedeelte is wel erg goed maar als je hier een kamer boekt zorg er dan voor dat je in het nieuwe hoofdgebouw zit daar hebben ze ook familiekamers en die zien er wel mooi uit.


 • H.schouten, 21-07-2018 Rapporteren

  Boek bij de hostes van je reisbureau in het hotel de dag uit. : naar het Koningspad bij El Chorro. ( Caminito del rey. ), voor de echte wandelaars enorm genieten, in de bergen. Alleen het eettentje na de wandeling El Kiosko, kun je beter overslaan. Een gore bende. ,vieze ober en veel , veel vliegen op het terras. Gelukkig kan je aan de overkant nog even zwemmen in een meer als je zwemkleding mee hebt. • Ben Hondeveld, 11-08-2014 Rapporteren

  Zorg dat je tijdig uitcheckt, zodat je je All Inclusive nog behoudt. Kun je de laatste dag nog gewoon genieten van gratis drinken (waar je naar mijn mening ook recht op hebt). Of zorg voor een reservebandje.


 • Carmen, 24-08-2014 Rapporteren

  Wij hebben op het strand gewoon een bedje gehuurd. € 4,-- per dag en je bent van het handdoek gezeur af. Bovendien is het aan zee beter uit te houden met een lekker windje.


 • Martijn, 31-05-2016 Rapporteren

  Ga met de trein naar Malaga, Fuengirola ( Telefrico) of Benalmadema. Makkelijk en goedkoop! Ongeveer een kwartier lopen vanaf het hotel.