Laagste prijsgarantie

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
Meer appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

17 Reviews over Islantilla

• 9Fam de Vos24-08-2021

Heerlijk

Na een lange periode van niet op vakantie kunnen vanwege Covid zijn we dan toch eindelijk lekker weg geweest.Dit keer op aanraden van vrienden die hier eerder bij Cindy hebben gehuurd. En wat was het mooi! En goed verzorgd! Heerlijk appartement voor een mooie prijs in een prachtige omgeving.De service was perfect en alles voldeed aan onze verwachtingen.De bedden waren heerlijk, een goede douche wat wij erg belangrijk vinden.We hebben heerlijk gegolfd op deze mooie uitdagende baan wat Cindy ook super geregeld had van te voren.Kortom; een aanrader voor elke golfliefhebber maar ook zonaanbidders en levensgenieters kunnen hier uitstekend uit de voeten. We hebben nu al voor volgend jaar een midweek gereserveerd met onze starttijden op de golfbaan erbij!Nogmaals hartelijk dank voor je service en tot snel!Hartelijke groet,Fam Vos

• 8Kindvriendelijk
    • 8Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 9Leo08-10-2019

Mooi complex en zeer ruim appartement

Fantastisch complex aan de rand van Islantilla. Alles is aanwezig en er rijdt regelmatig een treintje van complex naar centrum en strand van Islantilla. Appartement is zeer ruim en keuken is luxe ingericht. Alleen hoeveelheid bestek is wat weinig. Er rijdt vrijwel geen openbaar vervoer dus je moet een fiets huren om ergens te komen en als je verder wilt gaan is een auto noodzakelijk.

• 9Pierre Cools05-10-2018

Een aanrader!

Een prachtig en volledig ingericht appartement waar het je aan niets ontbreekt. Dat kom je niet vaak tegen, alsof je thuis bent maar dan in een mooie omgeving met een heerlijk klimaat! Ook op het ontbijt valt niets aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
  • 10Familie van der Muuren20-05-2018

Aanrader !

Dit appartement is echt een aanrader. Wij zijn er geweest in april 2018 en ondanks dat het weer soms wat tegen zat hebben we ons prima vermaakt. Het appartement is netjes en ruim ingericht. Er is nagedacht over de meubels die geplaatst zijn, geen goedkope stoelen, maar comfortabele stoelen en banken. Bedden slapen prima en waren opgedekt toen we aankwamen. Verder beschikt het appartement over een wasmachine, droger, vaatwasser en oven, wat het verblijf net wat luxer maakt. Dat je gebruik maakt van de service van het hotel is helemaal ideaal. Regelmatig nieuwe handdoeken, handdoeken aan het zwembad en gratis gebruik van de zwembaden, sauna en fitnessruimte. Het contact met Cindy ( daar bekend als mevrouw van Donkelaar) verliep snel en soepel. Met vragen konden we bij haar terecht en was er snel antwoord. In het appartement heeft zij ook nog allerlei tips liggen voor een dagje weg. Kortom; topvakantie en voor herhaling vatbaar!

• 10Ligging
  • 9Remco en Heleen01-11-2017

Een prima verzorgd verblijf op een prachtige plek

Het appartement is keurig verzorgd en schoon. Ook de faciliteiten van het appartementencomplex zijn prima voor elkaar. We reisden met twee kinderen in de leeftijd van 2,5 jaar en 10 weken en dit was prima te doen. Met name de zwembaden, zowel binnen als buiten, waren een succes. In de nabije omgeving van het appartement kunnen gemakkelijk boodschappen worden gedaan, zodat zelf gekookt kan worden. Een aanrader hierbij is om verse vis te halen en dit zelf te bereiden. De verse vis wordt gewoon in de supermarkt aangeboden en schoongemaakt. Klein minpuntje wat betreft het keukengerei zijn de koekenpannen, waarvan de bodem eigenlijk niet meer kan dienen om in te koken. We hebben dit opgelost door een andere pan als alternatief te kiezen. Verder is de keuken overigens keurig voorzien van alle benodigdheden (oven, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker). Mits van een huurauto voorzien, dient deze locatie uitstekend als uitvalsbasis voor mooie uitstapjes naar zowel Spanje (Andalusië) als Portugal (De Algarve). Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ayamonte en de onovertroffen stad Sevilla in Spanje. Maar denk ook aan schilderachtige stadjes als Tavira en Lagos in Portugal. Tot slot nog de credits voor Cindy. Altijd bereikbaar en bereid om je van dienst te zijn. Helemaal top Cindy. Dank je wel!

• 9Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting
  • 8Yvon Rila14-09-2017

Heerlijk verblijf!

Mooi appartement heerlijk gelegen op rustig park vlakbij het strand ! Zwembad op het park ,bubbelbad en sauna. Golfbaan naast het park.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 7Kindvriendelijk
    • 8Inrichting
    • 8Hoeveelheid ruimte
    • 7Zwembad
  • 9John19-06-2017

Prachtig appartement op prima locatie

Reisafstand vanaf Faro/Sevilla prima te doen (huurauto zeker te adviseren). Contact met Cindy heel prettig, altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en actie te ondernemen als er iets geregeld moet worden. Er zit een duidelijke beschrijving van alle voorzieningen en wat de omgeving voor mogelijkheden biedt. Aanrader als je uit eten gaat wat ons betreft: El rincon de Lola tapas (ziet er misschien op het 1e gezicht goedkoop uit, maar kijk daar even doorheen. Echt heerlijk gegeten. )Appartement ruim, leuke inrichting en voorzien van alle gemakken. Heerlijk ontbijten op het balkon met uitzicht over de golfbaan en in de verte nog zeezicht. En vanuit de keuken kijk je over het zwembad uit. We hebben opnieuw geboekt, dat zegt genoeg. Minpunten: er is wel een parkeerplek in de garage, maar doordat de buurman daar permanent een vrij groot voertuig heeft staan, is het wel een smal plekje. Dit is op te lossen door gewoon buiten te parkeren, prima oplossing. Als je gewend bent topless te zonnen dan moet je niet bij het zwembad gaan liggen, daar wordt je op aangesproken, is niet gewenst.

• 8Zwembad
  • 10Frank en Johanna24-04-2017

Heerlijk!

Frank en Johanna Al vele jaren zijn wij bekend met AMA/Marble. Het is voor ons een fantastisch logeeradres, zeker nu we het appartement van Cindy mogen huren. Het app. is voor ons geweldig, lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Wij hopen dan ook dat wij hiervan nog jaren gebruik mogen maken. Het maakt ons heel gelukkig. Wij houden van het strand, de oceaan en alle gemakken van het resort, als je daarvan gebruik wilt maken, hetgeen Cindy geweldig heeft geregeld. Kortom voor ons wordt dit, indien mogelijk, een vast vakantieadres. Wij zijn heel tevreden! Het voldoet aan al onze wensen.

• 10fam Noeninckx13-04-2017

fantastisch !

Op goed geluk hebben we dit appartement zeer last minute voor een week geboekt. We hadden geen idee wat we konden verwachten. Wel.....het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Bij aankomst aan de receptie lag alles klaar , op het appartement een fles cava als welkom ..zeer attent. Het appartement heeft alles om een geweldige vakantie te beleven , niets op aan te merken !! De voorbije week bijna geen gasten in het hotel dus heel rustig bij zeer mooi weer . Handdoeken aan t zwembad , drankjes aan de bar , vragen aan de receptie ... geen enkel probleem voor het personeel. 's morgens een leuke wandeling op de eindeloze promenade van La Antilla , nadien un café con leche aan de strandbar in 't zonnetje...life's good ...inkopen doen bij de Mercadonna en heerlijk eten op het appartement of in de restaurantjes ( vis en vlees ) in de buurt . Een bezoekje aan Sevilla is zeker de moeite waard . We hebben een fantastische vakantie achter de rug , de batterijen zijn terug opgeladen . Cindy is een top gastvrouw die zeer snel een antwoord klaar heeft op al je vragen . Cindy , van harte bedankt en tot ziens !!!

Fam Noeninckx , Antwerpen , België

• 10Zwembad
  • 10Fam van Halen05-01-2017

Geweldig!

Prachtig appartement. Schitterend resort. Alle faciliteiten gratis. Gratis overal WiFi. Perfecte service van de eigenaresse. Heerlijke Spaanse omgeving. Prachtig strand. Prachtige golfbaan met flinke korting op de greenfee. Heerlijke van tapas en cultuur kunnen genieten. Een aanrader en voor ins voor herhaling vatbaar! We hebben voor de zomer.2017 weer geboekt.

• 10Ligging

• VaatwasmachineBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Paseo de Las Cumbres s/n, E-21449