Tijdelijk geen boekingskosten
8.3FantastischScore uit 308 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Menina voor je op een rij gezet:

8.3Fantastisch

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Verblijven op Campsite Menina? Dit is zo’n plek waar je dat echte kampeergevoel nog meekrijgt. Camping Menina in Slovenië is gelegen aan de rivier waar je ‘s avonds een kampvuur mag maken. De kids vermaken zich hier in het klimpark, de midgetgolf of de paintball. Stap in de auto en sta binnen 10 min...

Menina

8.3FantastischScore uit 310 reviews

Prachtig!
Door Tina op 16-10-2022

Prachtig! Leuk activiteten voor kinderen!

Super camping!
Door Inge op 01-09-2022

Alleen maar pluspunten voor deze leuke, gezellige camping! Wij zaten er in de drukste week van het jaar en ja dan is het vol met Nederlanders en ja dan moet je misschien even wachten in het (lekkere) restaurant. Maar het is vakantie! We hebben tijd! En de kinderen zien die hele Nederlandse enclave als 1 grote groep om vrienden te maken. Verder is al het personeel ontzettend vriendelijk en de eigenaar een super gezellige, enthousiaste, hardwerkende alleskunner. Wij hadden een werkelijk prachtig houten huisje met buitenkeuken en jacuzzi op de veranda! Verder is het overal op de camping schoon, het meer is leuk, het klimparcours is super en de activiteiten ook. Als je niet van een drukke, levendige, gezellige camping met veel vertier voor jeugd houdt moet je absoluut wegblijven, maar wij komen graag nog eens terug.

Camping aan een rivier, top voor tieners
Door Carika op 21-08-2022

Camping ligt tussen de bomen. Sommige reviews vinden het te druk maar voor onze kinderen was die gezelligheid en aanwezigheid van leeftijdsgenoten (10 jaar en 15-17 jaar) juist fijn. Vuurschalen waren er dit jaar niet. De jeugd (15+) ging vaak verzamelen bij de burger-bar buiten in het dorp en hadden een verzamelplek om te chillen. Als nieuwkomer is het handig als dit verteld wordt. Mooie camping voor verschillende leeftijden. Wij gaan zeker weer terug

Mooie camping, wel enorm druk
Door Kirsten op 19-08-2022

Wij verbleven in een eco huisje. Was schoon, bedden netjes opgemaakt en alles aanwezig. We kregen wel een cultuurschok toen we aankwamen: het overgrote deel is Nederlands en het was enorm druk. De mensen stonden aan de speeltuin, onder het klimpark en aan het meer. We waren blij dat we niet op de camping zelf stonden met eigen tent. Er is enorm veel te doen, op de camping en buiten de camping. Daarom ook wel tot laat rumoerig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor de kinderen een super leuke camping, voor onszelf zouden we dit niet nog een keer doen.

Prachtige camping
Door E Melenhorst op 14-08-2022

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Op de camping maar ook vooral buiten de camping. Wij hadden een mooie grote plek onder de bomen voor de caravan en twee tentjes. Onze kinderen van 16,13,10 en 10 hebben zich goed vermaakt en hadden veel vrienden om savonds wat gezelligs mee te doen. De tweede week werd het ons inziens wel een beetje te druk op de camping. Elk plekje werd benut, helaas is het sanitair hier niet op ingericht. Het was wel super schoon elke keer maar soms geen warm water. Verder zou ik de camping eigenaar adviseren een jeugdhonk te creëren. Door de droogte konden ze niet meer bij de rivier een kampvuur maken en werden ze overal na een tijdje weggestuurd.

Heerlijke vakantie
Door Doenja op 11-08-2022

Wij hebben twee weken genoten van een heerlijke vakantie! Het huisje was schoon , bed was al netjes opgemaakt, veel te doen op de camping , lekker eten in het restaurant, veel sanitair. Word ook vaak schoongemaakt. Meertje was heerlijk om aan te liggen maar ook de rivier is fijn om een dag aan door te brengen . Top vakantie gehad .

Menina info

• BarsBeschikbaar (1)
  • CafeBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • WinkelsBeschikbaar (1)

• Beach volleybalBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • JacuzziBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • MinigolfBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenNiet beschikbaar
  • SaunaBeschikbaar (1)
  • Speciaal spa-arrangementBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)