Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Schotland? Hieronder vind je alle bestemmingen in Schotland.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Schotland bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

526 Bestemmingen Schotland

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Schotland, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Schotland. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Schotland scoort een 7,7 uit 10, op basis van 813 reviews
Ga je op vakantie naar Schotland? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Schotland. Op Zoover vind je reviews van 127 Appartementen, 150 Campings, 1265 Hotels, 57 Vakantiehuizen, 30 Vakantieparken, 15 Aparthotels, 240 Bed and Breakfasts, 7 Chalets, 47 Hostels, 11 Lodges, 83 Pensions en 1 Villa in Schotland. Je kunt 293 vakantiefoto's van Schotland bekijken op Zoover. Bovendien zijn er Schotland van 1 video beschikbaar. De meest beoordeelde bestemmingen van Schotland zijn Edinburgh, Glasgow, Fort William en Inverness. Populaire dagjes uit in Schotland zijn Kasteel Edinburgh, The Real Mary Kings Close en Celtic Park (Celtic FC home stadium).