Quinta dos Moinhos
We hebben de beste aanbieders voor Quinta dos Moinhos voor je op een rij gezet:
Balkon terras
Adresgegevens | Apartado 61, 4860-909 |
Quinta dos Moinhos
Dit is een geweldige locatie; een kleine camping met prachtige plekken en een aantal mooie vakantiehuizen daarom heen. Wij maakten gebruik van de camping; een top plek met mooi uitzicht en een zwembad zo mooi. De accommodatie is kleinschalig en dat maakt het gemoedelijk. De eigenaren Jose en Erik maken van je verblijf een feest. Ze koken een aantal avonden (heerlijk en heel gezellig met de andere gasten) en de broodservice is fijn. Alle winkels zijn op afstand; een minuut of 20 met de auto naar een dorpje verderop. Er is in de omgeving veel te doen. Het is een droomplek. Wij komen zeker nog een keer terug.
6 X Wow
Wow - de plek /lokatie geweldig gewoon
Wow- woning/ verblijf groot schoon top dus
Wow- ontvangst/ bijzonder hartelijk en gastvrij
Wow- zwembad/ prima verzorgd en schoon
Wow- uitzicht/ fenomenaal
Wow- eten / is 3 x per week mogelijk helemaal top (doe maar gewoon, maar dan goed)
Kortom de perfecte Wow belevenis
Hartelijk dank José en Erik
Groets van de België Holland club
Wat een schitterende plek. Casa di Oliveiro met pool is fantastisch. Ruim, groot terras, van alle gemakken voorzien. Prachtig gezamenlijk zwembad en je kunt 3-4 keer per week goed eten als je wilt. Eric en José voorzien je van alles wat je wilt weten, gewoon even vragen. De 3 weken zijn omgevlogen.
Quinta dos Moinhos
Wij verbleven 2 weken in casa do sobreiro, lekker ruim huis met een rustige ligging (pad naar huis is alleen voor dit huis), mooi uitzicht en een heerlijk verkoelende pool.
Een aantal keren per week aangeschoven voor een heerlijke maaltijd, wat het vakantiegevoel compleet maakt. Uitstapjes gemaakt naar Porto, Guimaraes en Miranda de Douro.
Wij hebben met 3 volw. + kind een week verbleven in Casa da Cebola. De Quinta is erg mooi ingericht en het uitzicht is prachtig. Het huisje is mooi ingericht, maar had wel een paar kleine gebreken: nachtlampje deed het niet, plafondlamp woonkamer deed het niet, de batterijen van afstandsbediening ventilator ontbraken, geen haakjes voor theedoek, tafel op terras is eigenlijk te klein om met z'n vieren aan te kunnen eten. Zwembad heeft prachtig uitzicht maar is wel wat klein voor het aantal gasten. De tafeltennistafel is in slechte staat. De WiFi (sowieso alleen bij restaurant) deed het niet. Het gewone internet deed ook bijna niks ("tja, we zitten in een dal"). Dat kan, maar alle info wordt in een app / als download aangeboden. Geen handige combi :-)Last but not least vonden wij de eigenaren vrij ongeïnteresseerd / ongastvrij overkomen. Vragen werden afgedaan met "staat in de app". (die ik dus pas met supermarktwifi kon downloaden).
Wij zijn hier twee weken geweest en hebben hier een heerlijke vakantie gehad.
Mooi zwembad, heerlijk huisje (Casa do Vinho) en lekker gegeten. Ons huisje lag centraal, waardoor de kinderen snel in het zwembad lagen. Mooie uitstapjes gemaakt naar de Douro, Porto en Guimareas. Leuke kookworkshop gedaan met fantastische gastvrouw José. Kortom heerlijk vakantieadres.