Orbitur Madalena
Quinta Rural (Farm Stay & Mountain Glamping)
CampingCepo Verde
CampingOrbitur Rio Alto
CampingInatel Parque Campismo Bragança
CampingOrbitur Caminha
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Rua do Cerro 608, 4405-736 |
Orbitur Madalena
le plus emplacement le moins pas de plan du camping ni accompagnement au bungalow. Pas de restauration et épicerie presque vide au camping orbithur Nazare chacun se place où il veut : tente, camping car, personne vient vérifier
Restaurant-zwembad-receptie wel goed slecht sanitair geen warmwater voor de afwas
Ruime camping met vrije plaatsen. In het verleden te ruim opgezet, waardoor de helft van het terrein niet gebruikt wordt en geheel overgroeid is. Zeker drie sanitair gebouwen zijn dichtgespijkerd en een midget-golfbaan is onder het groen verdwenen. Heeft wel iets. Verder goed onderhouden ietwat verouderd aandoend sanitair. Prima ontvangst met vriendelijk goed Engels sprekend personeel. Rond de receptie gratis wifi. Zwembad met voornamelijk jeugd, sobere campingwinkel met wel elke dag verse zelfgebakken broodjes. Tennisbaan, trapveldjes en andere voor grote groepen geschikte voorzieningen met veel beton en hekken, die niet of nauwelijks worden gebruikt. De bus naar Porto vertrekt voor de deur en schijnt een aparte belevenis te zijn qua rijstijl. Met de fiets is het over het pad langs het strand en dan verder langs de Douro is precies 10 kilometer tot de Ponte de Louis I. Prachtig! Je komt dan langs het havendorpje Sào Pedro da Afurada. Ga daar 's-avonds eens eten. Geweldig!
met de bus vanuit de camping is een tip. wij stonden helemal alleen achteraan op de camping, vonden wij prima, lekker rustig. was wel een grote groep jeugd, maar absoluut geen hinder van gehad. sanitair onvoldoende, hangen en badslipper noodzakelijk. 4 nachten verbleven, Porto, Braga, Barcelos met markt, Vila Real, van alles te doen.
sanitaires déplorables trés peu d eau chaude indifférence générale pour avoir fait plusieurs orbitur notamment Nazaré pendant dix jours ( 20 sur 20 ) madaléna est indigne de l'enseigne
De receptie ziet er goed uit. Personeel was niet vriendelijk. Bij vertrek al helemaal niet. Ze zei helemaal niets. Sanitair was echt erg heel slecht. Jaren 70 stijl en dus ook 40 jaar oud! Mijn was kwam vuiler uit de wasmachine dan dat hij er in ging. Voordeel van deze camping dat het een goede uitvalbasis is voor bezoek Porto. Zwembad zag er netjes uit.