8FantastischScore uit 3 reviews

Cepo Verde

8FantastischScore uit 3 reviews

Geweldige camping
Door Astrid op 03-06-2018

Meestal rijden wij goedkope campings voorbij, omdat ze vaak tegenvallen. Nu kwamen we hier toch terecht, wat een fantastische camping. Wel even een goede horizontale plaats zoeken, maar als je eenmaal staat is het geweldig. Mooi uitzicht. Prachtig nieuw sanitair gebouw. Het restaurant is ook fantastisch, wel even van te voren reserveren, aangezien het erg druk kan zijn. Mooi zwembad. Aardige medewerker receptie. We hebben wel op veel duurdere campings gestaan, maar waar het veel minder was. Komen hier zeker terug. Niets negatiefs kunnen vinden.

Fijn voor een kort verblijf
Door Fam de Man op 08-08-2016

Toilet gebouw in april 2016 nieuw geplaatst tevens mooi zwembad met een mooi uitzicht. Een terassen camping met schaduwrijke plekken. Wij waren hier 8 augustus met een temperatuur van 36 graden. Te warm. Bediening op het teras loopt wat onhandig of je op het teras of de tent eet voor beiden moet je reserveren. Vriendelijke camping beheerder die zich goed kan uitdrukken in de engelse taal.

Rustig, mooie ligging
Door conny op 25-06-2016

Mooie camping, heel vriendelijk, wel lastige plekken (schuin). Prachtige omgeving!