8.8FantastischScore uit 5 reviews

Inatel Parque Campismo Bragança

8.8FantastischScore uit 5 reviews

Ruim en rustig
Door Ex Vito op 20-05-2017

Inatel municipal ligt prachtig aan weerszijden van de rivier. Goede ontvangst, met handen en voeten communiceren. Half mei heel weinig kampeerders dus plaats genoeg. Informatie over de omgeving kunnen ze niet geven.

Fantastisch
Door Babs Van Dyck op 07-01-2017

Mooie site, supervriendelijk personeel

Fantastisch
Door Van Dyck op 15-08-2016

Geweldige camping, je mag staan waar je wil, sanitair proper, personeel supervriendelijk, zeer kindvriendelijk! Riviertje loopt door de camping, speeltuin, lekker eten op de camping! Bovendien supergoedkoop!

Een zeer aangename verassing.
Door Rik Vandenbroucke op 29-06-2016

Een aangename verassing we kwamen op de camping nadat we de pijltjes lags de weg volgden. Vriendelijk onthaal. We mochten onze buscamper plaatsen waar we wilden. Zeer rustig, naast een riviertje waar men een mooi strandje heeft aangelegd. Sanitair is zeer verzorgd. Alles wat wij willen om een paar dagen te bekomen van de lange rit En de consumpties zijn spotgoedkoop.

Prima camping
Door Paul op 12-10-2010

Camping als poort van noord Portugal, ten noorden van de camping ligt een groot natuurpark "Parque de Montesinho" De kortste weg vanaf/naar de snelweg die naar Zamora (Spanje) is niet echt een verbindingsweg, die je even met de caravan neemt. Het blijkt een soort bergpas te zijn met steile hellingen en zeer scherpe bochten, die niet gemakkelijk te nemen zijn met een lange combinatie, maar wordt ook door vrachtverkeer genomen. De camping is een beetje een doorgangscamping die 's avonds vol loopt en 's ochtends weer leeg. Zonde want de omgeving is beslist de moeite waard te bekijken. Ook Bragança is een leuk stadje om te bezoeken. De camping ligt geaccidenteerd aan een riviertje waarin je lekker kunt zwemmen. Sanitair is prima in orde en wordt keurig schoon gehouden. Personeel is erg vriendelijk en in het restaurant kan je lekkere hapjes krijgen.