Aquapark Calheta
Calheta
Wel een excursiepakket bijboeken want het is zeer rustig in het plaatsje en niet veel te doen! Maar een geweldige vakantie gehad! Hele mooie excursies gedaan.
Madeira is ons favoriete vakantieland geworden. We verbleven aan de zuidwestkant waar het bijna altijd mooi weer is. Je kunt er prachtig wandelen. Het enige minpuntje zat aan het begin van de vakantie, we hadden problemen met de autoverhuur waardoor we teveel tijd kwijt waren.
Niet voor kinderen ouder dan 4-6. Een paar dagen auto huren kan bij het hotel. Supermarkt aan de andere kant van de straat met echt alles wat je kan bedenken.
Calheta zelf : haventje met strand en hebben er ook prima gegeten in de bar bij H2O. Wij waren hier om de dolfijnen en walvissen te zien, via H2O. Absolute aanrader, op zo'n bootje zit je zeer dicht bij het water; Wij zagen grote groepen dolfijnen (gewone en gestreepte), een zeeschildpad en zelfs een portugees oorlogsschip.
Spent 2 weeks in Calheta and absolutely adored it. Nice sandy beaches, stunning scenery and lovely weather. Saw some beautiful places - the high plains at Paul de Serra, the beautiful hamlet of Ledo, fantastic art gallery at Casa das Mudas. Loved it so much we are returning next year.