Silver Coast Glamping

Restaurant: 500m
Zee: 10000m
Adresgegevens | Rua Nova 6, P-2460-358 |
Silver Coast Glamping
Ideaal voor als de een wel van kamperen houd en de ander niet ;)
De tent was groter dan alle appartementen waar we verbleven hebben en van alle gemakken voorzien. Een uitgebreide keuken, moderne douche en ruime kamers. Maar we hebben vooral genoten van het buitenzijn, zowel op ons eigen zeer ruime terras als aan het zwembad.
We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Iris en voelden ons hier echt thuis.
We hebben 3 dagen genoten van de zeer ruime tent die werkelijk tot in de puntjes verzorgd is. Prachtig sanitair, alles super schoon. Goede bedden. Loungeset en picknicktafel binnen en buiten. De kids hebben genoten van het zwembad. In de omgeving zijn diverse UNESCO werelderfgoed locaties. Er zijn stranden voor (prof) golfsurfers maar ook een heerlijke baai op 15 min waar kinderen fijn kunnen spelen. Het historische dorp Óbidos is prachtig. Grotten, pootafdrukken van dino's en bedevaartsoord Fátima zijn ook te bezoeken. Kortom: we kwamen tijd tekort. De hond aan de overkant wil nogal eens hard blaffen maar 's nachts was het gewoon heerlijk stil. De zeer georganiseerde aard van de eigenaren uit zich ook in een uitgebreide info map op alfabetische volgorde die begint met 4 A4 met huisregels. Het zal per gast verschillen hoe dat ervaren wordt. Wij hebben het heerlijk gehad (met prachtig weer!) dus wij raden een verblijf van harte aan.
Heel mooie lodge tent, enorm luxe kamperen als je het ons vraagt! Kleinschalig, waardoor persoonlijk! Geert en Iris zijn super aardig, geïnteresseerd en hebben advies wanneer je die wenst. Zeker een aanrader!
Heerlijke rustige plek met met een prettig uitzicht. De tent is fantastisch, lekker groot, goede bedden en een fijne douche. De ligging is goed. De surfspots zijn goed te berijden en Lissabon of coimbra liggen op een uurtje rijden. Omdat er maar 3 tenten staan voelt de plek echt als een “thuis”. Iris en Geert doen alles om je te helpen en reageren heel snel op je vragen. We hebben een super fijne vakantie gehad. Een aanrader als je van een rustige plek houd.
Wat een heerlijke plek! Bij een klein dorpje, weg van de drukte een kleine, luxe oase van 3 enorme en geweldig uitgeruste safari tenten met een heerlijk zwembad. We hebben genoten van de omgeving met prachtige dorpjes, stadjes en natuurlijk de stranden!Iris en Geert zijn de perfecte gastvrouw en -heer: alles is tot in de puntjes geregeld en ze ze zijn bereid om te helpen wanneer dit nodig is.We zijn heerlijk uitgerust weer teruggekomen van onze reis en kijken terug op een geweldige tijd op de Silver Coast Glamping!
Leuke plek, tenten met alle comfort van een bungalow. Kan s’nachts wel koud zijn met kinderen (zelfs in augustus) . Mooi zwembad, verder weinig speelmogelijkheden voor kinderen van bv 6 jaar, en de honden van de buren houden je wel wakker bij momenten. Verder zijn de gastheren 100% correct en is alles geregeld zoals vooraf duidelijk vermeld.