Quinta das Cantigas unforgettable eco getaway

Quinta das Cantigas unforgettable eco getaway
De betrokken eigenaren, de ruimte in en om het huisje en de faciliteiten op het terrein waren top! Echt heel fijn verzorgt. Eigenaren zijn goed bereikbaar en denken mee, huisje is uitgerust met wat je nodig hebt en de liggen is ook mooi. Genoeg te doen in de omgeving. Voor kleine kids is het park super: een trampoline, buitenkeuken, diertjes en ondiep zwembad. Zij vermaken zich wel.
Je voelt je meteen thuis met het gastvrije ontvangst van Sandra en Maurice. Een plek voor elk wat wils, je hoeft je er niet te vervelen met het zwembad, de dieren en spelactiviteiten. Goede uitvalswegen voor een uitstapje. We hebben ontzettend genoten in het goed ingerichte huis met ons zoontje van bijna 1,5 jaar.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met onze dochter van 2. De Quinta is heel rustig gelegen, vanaf hier zijn div. strandjes en badplaatsen goed bereikbaar. De Quinta is ontzettend kindvriendelijk met het zwembad, de diverse speelplekken en de dieren op het terrein. Maurice en Sandra hebben een mooie plek gecreëerd en zijn dagelijks aanwezig om de gasten te woord te staan en het terrein netjes te houden. Wij hebben genoten!
Wat een uniek ruw diamantje! Diamantje omdat het prachtig is opgebouwd, mooie knusse plekjes veel groen en natuur, privacy en ook toch weer samen. Ruw, omdat het door imperfectie perfect is, dus gelukkig geen strakke, flikkerende inrichting of bang van te worden design. Het verblijf geeft rust,, zelfs in het hoogseizoen. De ligging, accommodate maar vooral gastheer en gastvrouw met persoonlijke benadering en vele geweldige tips maken het grote verschil! Echt eentje om zeker niet over te slaan! Sterker nog een must om naar toe te gaan!
Na 5 jaar kwamen we deze zomer terug op dit fantastische vakantieparkje! Het is zo ontzettend sfeervol, rustig, echt leuk voor de kinderen met naast het zwembad ook diertjes, speelplekken en het contact is snel gemaakt met de andere kinderen. Als je wilt kun je makkelijk het contact opzoeken door deel te nemen aan een gezamenlijke avond, maar je zit ook heerlijk rustig en privé bij je eigen accommodatie! We hebben wederom zo'n gezellige, leuke en zorgeloze week gehad! Aan elk klein gemak is gedacht. Super bedankt Sandra en Maurice! Wij gunnen jullie en alle toekomstige gasten dat jullie er nog lang mogen zijn! Obrigado :-D
Fantastische plek voor een vakantie met jonge kinderen. Schoon, ruim opgezet, met dieren, lekker zwembad voor kinderen die kunnen zwemmen en een kleiner bad voor beginnertjes. Een speelhal, veilige trampoline. Kortom een heerlijke plek, dicht bij een stadje voor de boodschappen en met vriendelijke beheerders.
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |