Hotel Vale do Navio
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Hotel Vale do Navio
Ontdek de charme van Hotel Vale do Navio, gelegen in het pittoreske Capelas. Dit moderne hotel biedt niet alleen een prachtige vallei en zeezicht, maar ook ontspannende faciliteiten zoals een Spa, buitenzwembad, sportveld en fraaie tuinen. Een perfecte keuze voor liefhebbers van ontspanning en natuur.
De Ligging
Hotel Vale do Navio ligt in het charmante dorpje Capelas, direct aan de ruige noordkust van het eiland, met adembenemende uitzichten over de oceaan. Het centrum van Capelas bevindt zich op 1,5 km afstand en de levendige stad Ponta Delgada is slechts 13 km verwijderd van het hotel, ideaal voor vakantiegangers die de lokale cultuur willen verkennen. Voor strandliefhebbers, het zandstrand is ongeveer 15 km verwijderd. Bezienswaardigheden zoals Musea en Natuurlijke Zwembaden liggen ook in de nabijheid. Bovendien, voor de vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur, zijn er diverse bars, restaurants en winkels op korte afstand. De luchthaven João Paulo II (PDL) is ongeveer 16 km van het hotel.
Hotel Vale do Navio blinkt uit met zijn uitzonderlijke faciliteiten, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over een indrukwekkend buitenzwembad en een overdekt zwembad, ideaal voor een verkoelende duik of ontspannen zwemplezier. Vakantiegangers kunnen zich ook vermaken met de beschikbare sport- en entertainmentopties zoals een fitnessstudio, tennis, golf, en een speelkamer. Voor extra ontspanning biedt het hotel een Spa met sauna, hamam en massages. Bovendien zorgt de prachtige tuin, het sportveld en de minigolf voor urenlang plezier. Het hotel biedt daarnaast een aantal praktische diensten zoals een oppasservice, kinderopvang, autoverhuur en een eigen shuttlebus, wat zorgt voor een zorgeloos en comfortabel verblijf.
In Hotel Vale do Navio kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in het eigen restaurant en de bar. Het hotel biedt verschillende verzorgingsopties waaronder halfpension en volpension, waarbij vakantiegangers kunnen smullen van een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijden en een gevarieerd avondbuffet. Voor diegenen die speciale dieetwensen hebben, zijn er dieetgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu's beschikbaar op aanvraag. Het hotel zorgt ervoor dat elke maaltijd een ware smaakbeleving is.
Voor vakantiegangers die mobiliteit waarderen, biedt Hotel Vale do Navio faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en beschikt over een lift. Het hotel accepteert betaalmiddelen zoals MasterCard, American Express en Visa voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 47 Rua do Navio, nº 47, 9545-000 |
Website |
Hotel Vale do Navio
We hadden een 2- kamerappartement met 4 personen. Dat zou ik niet meer opnieuw boeken. De bedbank was namelijk niet erg comfortabel en onhandig in de ruimte. Het balkonnetje is echt niet voor 4 personen geschikt. Er staat een wasrekje en een airco, waardoor er nauwelijks plek overblijft. Groot nadeel was de geur van de riolering, waardoor er bij open ramen een vieze lucht naar binnen kwam. Het ontbijt en diner in het restaurant zijn prima! Er wordt lekker gekookt. Zelf kun je een eenvoudige maaltijd koken in het appartement maar het is gezien het beperkte kookgerei een beetje behelpen. Sowieso is het appartement te omschrijven als eenvoudig/basic.
Er was een prima service, de bedden worden elke dag opgemaakt en als je wil kun je schone handdoeken krijgen, en alles was schoon. Het zwembadje is klein en voorzien van voldoende ligbedden. Een auto is onontbeerlijk en het is prettig dat er een grote parkeerplaats bij het hotel aanwezig is.
Het appartement was netjes schoon, en werd goed schoongehouden.
We hadden een 2- en een 3-kamer app. Wel opvallend dat de keukeninrichting verschilde: Koffiezetter was slechts in 1 app. aanwezig.
We hadden deze accommodatie uitgekozen omdat er een buffetrestaurant zou zijn. Dat bleek dus niet het geval te zijn. A la Carte met beperkte kaart (3x vlees en 3x visgerecht). We hoorden dus mensen klagen wegens de beperkte kaart. Je zal maar weekje halfpension geboekt hebben en niet van vis houden.... De kwaliteit van het restaurant was overigens wel goed, maar de prijzen liggen in vergelijking tot andere restaurants erg hoog. We hebben dus steeds elders gegeten.
Het ontbijtbuffet was overigens zeer goed en uitgebreid. Mooie combinatie van internationaal (o.a. scrambled eggs, bacon, worstjes) en lokaal (div. plaatselijke cake en broodsoorten).
Zwembad was klein, maar in onze periode voor de bezetting voldoende. Zwembad was toegankelijk van 07.00 tot 20.00 uur.
Er zijn kleedruimtes en douches. Ook is er een kleine infrarood-sauna en een turks stoombad. Er was ook een whirlpool, maar dat water was kouder dan het gewone zwembad.. Fitnessruimte was er ook, al werd daar nauwelijks gebruik van gemaakt.
Zoals anderen al aangaven: Auto huren voor de hele periode is aan te raden omdat er in de directe omgeving weinig te beleven is.
Nauwelijks kleine kinderen gezien, maar dat komt ws, omdat er ook niet echt iets voor ze te doen is. Behalve het zwembad was er een recreatieruimte met alleen een pooltafel en airhockeytafel. (nooit in gebruik gezien).
Kortom, afhankelijk van je eisen en wensen kan je hier een supervakantie beleven. Wij zouden hier gerust nog een keer naar teruggaan.
Prima appartement, netjes. Goede uitvalsbasis om het eiland rond te rijden. Ontbijt bij het hotel simpel,maar oké. Diner goed,maar duur in verhouding met de lokale restaurants.
Hotel Vale do Navio
wij hadden een prima ruim appartement op een van de hoeken en hadden uitzicht op zee,alles was schoon, kamers worden dagelijks schoongemaakt inclusief schone handdoeken en keukengerei was ook in orde.
balkon is groot genoeg voor 2 personen, personeel van restaurant is niet klantgericht.
Wij begrijpen totaal niet de andere recensies. Wij verbleven in het appartement nr 103. Dit is aan de achterzijde met uitzicht op het achterland.
Appartement is ruim en keurig verzorgd, elke dag wordt er schoongemaakt en je bed opgemaakt. Voor vuilniszakken en wc papier hoef je niet te regelen en dit voor een appartement, prima.
Wij hebben hier genoten en komen zeker terug, ook om dit fantastische eiland nogmaals te zien.
Bij aankomst aangenaam verrast door de grootte van het appartement. Kookplaten duren erg lang om warm te worden en hebben geen aanduiding van wat warm/heet is (oven ook niet), kwestie van uitproberen. Koffiezetter werkte maar zo-zo. Wel magnetron, koel-vriescombi, oven en toaster. Wifi was maar sporadisch bereikbaar in het appartement, in lobby van het hotel wel. Wordt netjes dagelijks schoongemaakt, vriendelijk schoonmaakpersoneel, dagelijks nieuwe shampoo/badgel, fohn aanwezig. Klein balkon maar voldoende. In het restaurant miste ik een lach. Groot nadeel vond ik de privacy. Je kijkt zo in de kamers van het hotel en v.v. Je bent eigenlijk al gedwongen je gordijnen de hele dag dicht te houden. Appartementen aan achterzijde hebben geen mooi uitzicht, vraag een kamer aan de zwembadkant. In Capelas helemaal niets te doen, je moet daarvoor naar Ponta Delgada. Huur een auto of neem taxi (11,- enkele reis, 20 min. reistijd). Het hotel is verder netjes. Ik vind het maar een 3* hotel.