9.3FenomenaalScore uit 44 reviews

Tapada do Gramacho

9.3FenomenaalScore uit 45 reviews

Fantastisch
Door Maria op 26-07-2021

Ronduit een paradijs! Karin en Imko zijn ontzettend aardig en gastvrij en de plek is supermooi

Warme B&B met veel warme extra’s!
Door Geraldine op 17-04-2019

Als je de 3 gekleurde rotsen - die als markering aan de toegangsweg net buiten Silves- ziet dan weet je al dat deze B&B wordt gerund door mensen met oog voor detail! En meer dan dat! De hartelijke ontvangst door Karin en Imco past helemaal bij de warmte van deze accommodatie. We worden ontvangen met een heerlijke kop koffie, alle tijd wordt genomen om ons uitleg te geven over de vele mogelijkheden en faciliteiten. Wij sliepen in de Amalia kamer, genoemd naar de bekende Fado zangeres. Het ontbijt was gewoon goed, het uitzicht en de rust formidabel. De B&B ligt net buiten Silves en is een prima uitvalslocatie voor wandelingen in binnenland en aan de kust. Karin en Imco nemen alle tijd om je hierover te informeren, en als je het nog eens wil nalezen kan dat ook omdat er voldoende naslagwerk in diverse talen aanwezig is. Overal vanuit de B&B heb je een prachtig uitzicht op het vogelgebied waarin de B&B ligt.

Geweldig
Door Nicolette op 07-09-2018

De rust, de omgeving, de gastvrijheid ,het uitzicht, het complete plaatje is een cadeautje

En wat niet goed het is altijd te kort om hier te zijn .

Tapada do Gramacho

Comfortabele lounge accomodatie
Door Martijn op 12-08-2018

De centrale ruimtes geven een lounge gevoel (mede door de achtergrond muziek) en zijn comfortabel ingericht. Hier wordt ‘s ochtends het ontbijt geserveerd. Wij zaten in appartement Family. Dat was van alle gemakken voorzien, met een grote keuken en een lekkere ruime douche. Enig minpunt waren de eetkamer stoelen, die waren aan vervanging toe. Het appartement bevindt zich op de begane grond en was schoon en goed onderhouden. Het terras geeft privacy en is voldoende groot. Het zwembad is voorzien van zout water, en overal even diep (160cm?) Kleinere kinderen kunnen er niet staan. De eigenaresse is gastvrij en kan veel tips geven over de omgeving (de eigenaar was tijdens ons verblijf niet aanwezig). Vanwege de bosbrand zijn wij eerder vertrokken (was achteraf niet nodig, maar het voelde voor ons niet goed). We hadden graag langer gebleven.

Geweldig!!
Door Judith en Harry op 26-09-2017

Een week lang verbleven wij in deze geweldige accommodatie. Heerlijk rustig gelegen. Huur een auto en je kunt rondtoeren in de Algarve. De kamers zijn super, schoon, goed ontbijt en een lekker zwembad. Imco en Karin zijn de hartelijke eigenaren van de b&b. Ze vertellen je de leuke plekken om naartoe te gaan. wij komen zeker terug!! Een echte aanrader.

Unieke ligging voor uitstapjes, mooie rustige B&B!
Door Moeder en dochter op 11-06-2017

Deze B&B is super mooi en rustig gelegen!!! Op 10 minuutjes ben je in het authentieke dorpje/stadje Silves met vele eetgelegenheden en supermarktjes. Verder ben je op 10 minuten van de autosnelweg wat uitstappen naar Lagos, Sagres, Westkust maar ook natuurparken Faro mogelijk maakt. Ook de kust is op 20 minuutjes rijden van de B&B. Kan je trouwens prachtige wandelingen maken!!! Wij hebben hier 10 dagen verbleven en het was zeker een aanrader!! Wij komen zeker terug ; )

Soort hotel
Kleinschalig