Clube Vila Rosa
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Perfecte ligging, mooi ruim appartement. Er gaat een gratis shuttlebus van het hotel naar Portimao en Praia da Rocha. Wil je meer van de omgeving zien, dan is een huurauto aan te raden. De animatie is geweldig en de meneer die dit verzorgt is zo positief en enthousiast. Onze pubers vonden het geweldig. Zwembad, wc’s, hele complex was erg schoon!
Aardig personeel
Prima netjes appartement.. Huur auto aan te raden, taxi ook wel redelijk betaalbaar. Locatie zit net wat te ver van alles af om te kunnen lopen helaas.. Prijs kwaliteit in deze wel prima!
Heerlijke meivakantie gehad met gezin én vriendinnen van onze dochters. In totaal waren we met 8 in 2 ultra grote appartementen. Elk appartement had 2 badkamers…! Zwembadzicht geboekt, aanrader! Soms hadden we paar nachten buren en dan merkte je wel geluidsoverlast, helaas erg gehorig. Verder jammer dat er in de keuken geen goede bakpan was én een vaatwasser had het helemaal afgemaakt. Bedden waren perfect, elke dag schoonmaak en schone handdoeken en handig dat er beneden een wasmachine was voor tussendoor een wasje draaien. Pingpong tafel leuk voor de pubers evenals de tosti’s aan de bar. Verrassend was de tonijnsalade voor lunch met verse tonijn… Personeel was overal supervriendelijk, van balie tot schoonmaak tot bar tot tuinman…! Topservice! En…de prijzen lopen natuurlijk overal in Europa hard op, maar we konden hier nog betaalbaar overnachten in de meivakantie 2022: iets minder dan €100 per appartement per nacht betaald.
Heerlijke herfstvakantie hier doorgebracht!! Erg ruim appartement, ruime slaapkamer. Zowel ontbijtbuffet als dinerbuffet was uitstekend; veel keus, ook voor onze kinderen van 5 en 6 jaar. Personeel erg vriendelijk en aardig. Buitenbad was aan koude kant, maar bij 24 graden in de zon toch nog enkele keer ingeweest. Alles is netjes schoon. We hadden een huurauto en dat is wel aan te raden. Vele uitstapjes in de buurt mogelijk. Kustlijn is prachtig. Ja, het appartement is gehorig, zoals op vele plekken staat geschreven; wij hebben er niet minder om geslapen.
Zeer goede appartementen met allerlei voorzieningen in het appartement. Groot zwembad, wellness en een eigen supermarkt. Zeer goed ontbijt! Echt een aanrader!
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |