Casa Bela Moura Boutique & Wine
Minibar
Totaal aantal kamers: 15
Adresgegevens | Estrada de Porches (E.M. 530), P-8400-450 |
Casa Bela Moura Boutique & Wine
Voor de tweede maal waren we te gast bij Casa Bela Moura. Zeer leuke vakantie gehad, lekker ontbijt ondanks de covid beperkingen, zeer vriendelijk personeel, gastvrije eigenaars, mooie kamer met alles erop en eraan, mooie omgeving, wij gaan zeker nog terug.
Een aanrader ! B&B ( Charming hotel ) met zeer vriendelijke service, mooi verzorgde kamers, uitgebreid en gevarieerd ontbijt , zwembad en bubbelbad, in rustige omgeving gelegen. Vluchten, huurauto, uitstappen, .... alles werd er geregeld !
Zeer aangenaam verblijf De eigenaars en het personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam Zij doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken . Zeer uitgebreid ontbijt , met verse ingrediënten , vers fruitsap en elke dag een verrassing . Hoewel het langs een drukke weg ligt , merk je daar niets van eenmaal binnen de omheining van de accommodatie . Elke dag een vieruurtje en een maal per week een wijndegustatie maken je verblijf nog aangenamer Leuk terras en een ideale uitvalsbasis voor diverse uitstappen Zeker een aanrader Wij waren alvast aangenaam verrast !
Heel aangename rustige lokatie . Met zeer vriendelijke eigenaars en personeel , die hun best doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken . Zeer uitgebreid ontbijt met verse ingrediënten en een dagelijkse verrassing ! Het ligt wel langs een drukke weg , maar eenmaal binnen de omheining heb je daar geen last van! Alles is zeer netjes en verzorgd Wij waren alvast aangenaam verrast Goede uitvalsbasis voor uitstappen Een aanrader !
Schitterend charmehotel met 15 kamers en Belgische eigenaars die altijd klaar staan om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Niks is hen te veel gevraagd. Schitterende ruime kamers en een uitgebreid en gevarieerd ontbijt met elke dag een extra en zalig lekker vers sinaasappelsap van eigen kweek ! Een aanrader voor mensen die van rust houden. Schitterende ligging al is een auto wel een must om uitstappen te doen. Wij gaan zeker terug !!! Ook supervriendelijk personeel ! Bedankt Christophe en Sofie !