9FenomenaalScore uit 248 reviews

• Sportfaciliteiten

9FenomenaalScore uit 253 reviews

Super hotel
Door Renate op 05-10-2022

Eind september hier samen met vrienden een week geweest. Wat een heerlijk hotel. Adults only. Rustig en relaxed Vriendelijk personeel. Lekker eten en drinken met meer dan voldoende keus. Mooie ruime kamers. Als ik een minpuntje zou moeten noemen is het dat het water van het zwembad erg koud is. Niet, als een verfrissende duik maar onaangenaam koud. Als je een liefhebber bent van zee moet je je beseffen dat het een flinke trap naar beneden is en dat het hotel geen eigen faciliteiten op het strand heeft.

Zeer relaxte vakantie!
Door Nathalie op 31-08-2022

Eind augustus hier 10 dagen verbleven en het was in één woord fantastisch! Zeer relaxed met een fijn hotel op een superlocatie! Al vele all-inclusive hotels gehad maar deze komt hoog op ons scorelijstje. Ook is de Algarve de moeite waard om te bezoeken met zijn enorme kliffen! Wij komen graag terug…

Geweldig, een aanrader!
Door Judith op 02-08-2022

Superdeluxe resort, prachtige hotelkamer met kingsize bed, dagelijks keurig schoongemaakt, airco in verschillende standen, top! Wij hadden all-in. Het eten in het restaurant was écht fantastisch, zeer uitgebreide keuze en deze werd dagelijks ook nog aangepast, toetjesbuffet zie foto mmm. Je kon zowel binnen als buiten op het terras eten. Overdag kon je ook drankjes, eten, ijs halen in de poolbar.

Elke avond was er andere live muziek en het personeel was ontzettend aardig, werkte keihard en 'geruisloos'.😁 Sowieso vonden wij t heerlijk rustig op het resort, doordat het adults only is..

Ik zou dit resort zeker aanbevelen, ook omdat het een mooie ligging heeft..via een lange, houten trap kom je bij t idilische strand.. daar aangrenzend ligt het centrum vh kleine vissersdorpje waar je gezellige winkeltjes, restaurantjes en barretjes hebt. Biertje voor 1,60-

Wij zijn na een verblijf van 10 dagen volledig uitgerust naar huis gegaan😁

Voor ons perfect
Door Dirk op 27-07-2022

Mooi en modern 16+ hotel met medewerkers die weten wat hospitality inhoud. Strand is wel iets moeilijker bereikbaar als je slecht ter been bent maar zwembad en andere faciliteiten zijn uitstekend. Voor ons iets te harde matrassen maar dat is voor iedereen verschillend.

Mooi en schoon hotel
Door RvD op 24-08-2021

Mooi hotel, schone kamers, prachtig uitzicht (zeezicht). Zwembad is niet verwarmd. Personeel is super vriendelijk en de service is prima!. Het eten (ontbijt, lunch en diner) laat veel te wensen over. Zeer beperkte keuze en kwaliteit van het eten. Producten zijn niet voorverpakt. Wat inhoud dat iedereen boven de yoghurt, jam boter etc. etc zijn kuchje kan doen. En dit in Corona tijd. Onbegrijpelijk en heel erg jammer en een gemiste kans voor een 4, 5 sterren hotel. Wij zullen dit hotel niet opnieuw boeken.

Prima vakantie in de Algarve.
Door A en J op 09-11-2020

Prima schoon hotel met prachtige ligging. Er zijn mooie excursies te doen om de Algarve te leren kennen of huur een auto. Hebben ons 10 dgn prima vermaakt. Mooie kamers, badkamer met regendouche.

Soort hotel
Golfhotel