Auramar Beach Resort
Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie in een rustige omgeving, zoek dan niet verder. Het fijne adults-only hotel Falésia biedt eindeloze dagen in de spa of bij het zwembad op een heerlijk ligbed. Waar wacht je nog op?
Voor ons een fantastische week in dit nette hotel met een prima ruime kamer. (+ regendouche) Voor het buitenbad was het eind februari wat te koud,het kleinere binnenbad en bubbelbad vonden wij dus een prima alternatief. (+ nu nog niet druk) Wat is het personeel daar enorm gastvrij, receptie,bar,restaurant en schoonmaak zonder uitzondering allemaal toppers. (+ vriendelijkheid) Heerlijk hebben we dagelijks gegeten halfpension.(+ sushi) Wij hadden er een huurauto,dat was als je wat meer wil zien wel nuttig. Een heerlijk en al zonnig weekje,met mooie wandelingen langs het fraaie Falesia strand.
Mooi en goed onderhouden hotel. Mooie ruime kamer met koffie/thee faciliteiten en koelkastje. Groot zwembad en altijd plek bij de ligbedjes met parasol. Alle personeel stuk voor stuk heel aardig en overal handdispensers voor de hygiëne. Ontbijt was erg goed, avondbuffet 1x gedaan was ook ok. Voor de rest genoeg restaurantjes in de buurt om iedere avond te eten…twee supermarkten en een paar winkeltjes. Met het shuttlebusje kan je 3 x per dag (gratis) naar het schitterende Falesia strand…’s avonds was er een optreden van een zanger of zangeres, niet allemaal even goed maar onder het genot van een drankje (en een bakje pinda’s van de zaak) en een kaartje prima te doen. Wij hadden een heerlijke vakantie, maar als je ‘s avonds vertier of een boulevard zoekt om lekker rond te slenteren, ben je niet aan het goede adres.
Weekje heen geweest (vader + dochter (19) ) Het is een rustig adults only (+16 jaar) hotel. Het hotel heeft mooie schone kamers met een heerlijke douche. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden alleen logies en ontbijt. Het ontbijt was goed en uitgebreid met zo nu en dan wat afwisseling. Over het avondeten kunnen wij niet oordelen. Corona regels vielen mee, alleen mondkapjes dragen in de openbare gedeeltes van het hotel. Voor het binnen zwembad kon je reserveren, door Corona max 6 personen tegelijk in het zwembad. Houd er wel rekening mee dat je voor een wat drukker plaatsje minstens 15 minuten moet lopen. In de omgeving zitten wel wat restaurantjes, een bushalte en twee supermarkten. Als je veel dingen wilt bezichtigen die iets verder weg liggen zou ik een huur auto aanraden.
Geweldig hotel, brandschoon en heel mooi zwembad. Het personeel is supervriendelijk. Niets is teveel. Fijn dat er towelservice is. Ontbijt super. Avondeten in principe ook maar helaas niet erg warm vandaar mijn 9. Ze deden wel wat met deze feedback en liepen met thermometers langs, helaas hielp dit niet. Kindvriendelijk een 5 omdat het adults only is. Hierdoor gaat helaas de score naar beneden, ten onrechte
Geweldig hotel! Gigantisch ruime, mooie en schone junior-suite. Prachtige tuin en prima zwembad met genoeg ligbedden voor iedereen. Bijzonder vriendelijk personeel!!! Ruime keuze bij ontbijt- en dinerbuffet. Echt een aanrader!
Strandhotel | Beschikbaar |
Strand | 0.8 km |
Openbaar vervoer | 0.2 km |
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 911 Pinhal do Concelho, Praia da Falésia Apart.785, P-8200-911 |
Website |