7GoedScore uit 36 reviews

• Minder dan 1km van het strand

7GoedScore uit 36 reviews

nooit meer
Door Fam. Visser op 22-06-2023

Heel mooi appartement waarvan het uitzicht werd beperkt door het hoge tegenover liggende gebouw. Omdat we op de hoek op de bovenste verdieping zaten hadden we nog wel enig uitzicht. De keuken had karige uitrusting. Moeilijk koken. Het appartement was bedoeld voor 4 personen. Op het balkon waren maar twee stoelen aanwezig. Het bleek onmogelijk om er een stoel bij te krijgen. Er zou zou er een koffiemachine aanwezig zijn. Het bleek daarbij te gaan om een machine voor pads. Een zeer norse receptionist zei dat we het met de aanwezige machine zouden moeten doen en ging door met z’n werk. De bedbank in de woonkamer zat vol met bed wantsen. Dat leverde na een nacht slapen veel beten aan de benen op. Gelukkig konden de kussens vervangen worden. Het aanwezige zwembad(je) bleek overdekt. Op het balkon kwam geen zon. Wij komen er niet meer. Cynthia van Sunweb heeft ons goed geholpen nadat mijn vrouw in het ziekenhuis belandde na een ongeval.

Goed verzorgd hotel met super leuke medewerkers
Door Manou op 02-09-2022

Mooi hotel met prachtige uitzicht en goeie ligging en vlak bij de zee. Zeer goed ontbijtbuffet. Perfect werkende wifi. Prima service aan de receptie. Spreken heel goed Engels. Zeer schoon appartement. Met 1 slaapkamer was het nog heel goed te doen want de slaapbank was van zeer goede kwaliteit. Mijn zoon sliep op de slaapbank en dochter sliep op het uitschuifgedeelte/bed van de slaapbank. Zwembad in het hotel hebben, wij geen gebruik van gemaakt. Vonden we te klein. Het zwembad naast het hotel mocht we geen gebruik van maken. Fijne lange boulevard met leuke winkeltjes. Er is rondom Monte Gordo genoeg te doen met de auto, bus en trein.

winterzon
Door Jeu Jongen op 19-08-2022

Altijd heerlijk relaxen in de Portugese winterzon. Lange strandwandelingen maken en af en toe een terrasje pikken of uit eten. Alsof je met enkele weken aan de Algarve de Nederlandse winters beter doorkomt.

Zeer goed bevallen
Door Iedje op 28-04-2019

Mooi hotel met prachtige uitzicht en goeie ligging. Zeer goed ontbijtbuffet. Perfect werkende wifi. Prima service aan de receptie. Zeer schoon appartement.

Goed appartement
Door GJM Stokman op 01-12-2018

Rustig gelegen appartementencompex, appartementen zijn ruim, goeie schoonmaak.

gaan zeker niet meer naar dit hotel.
Door liever niet op 01-10-2018

Een ongezellige ontvangst en sfeer, kil en donker. Wij hadden een ruime kamer en vrienden naast ons een kleine kamer voor dezelfde prijs. Alle twee zonder balkon, konden niets echt drogen. was wel schoon zo ook het beddengoed en de handdoeken. Ontbijt de gebakken eieren waren meestal koud, je kon niet kiezen een soort met spek apart die meestal te hard was gebakken. Waren blij dat we alleen ontbijt hadden.

Soort hotel
Strandhotel