Auramar Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Kamer schoon en netjes. Te weinig kastruimte voor 4 personen in de suite. Ligging perfect! Ontbijt niets bijzonders, pannenkoeken vaak nog koud. Zwembad netjes en schoon, ruimte om te zitten ook prima geregeld. Geen entertainment in het hotel. Wil je gymen dan moet je betalen, voor hetgeen wij betaald hebben hoort dat inclusief te zijn! Staff van het hotel is vriendelijk. Verder voor wat wij betaald hebben is het een zeer overprized hotel voor wat je krijgt.
We zijn hier een week geweest. Het hotel is goed. ontbijt en diner zijn goed verzorgd. Wij hadden een junior suite geboekt. De kamer bestond uit twee kamers met in totaal vier bedden. Wat ons tegenviel was dat er op de kamer geen kast(en) was om je spullen op te bergen, alleen een open kast met wat kleerhangers. Aangezien wij een bad wilde, hebben we gevraagd om een andere kamer. Was geen probleem alleen viel ons op dat deze kamer nog niet gerenoveerd was en het bed was erg smal.
Wat betreft Monte Gordo betreft is er niet veel te beleven. Kan de tijd van het jaar geweest zijn maar wij zullen er niet er niet meer snel meer terug gaan. Op drie minuten lopen van het hotel is de Blue Parrot. Leuk klein eettentje waar je lekker en goed kunt eten. Erg leuke bediening.
Sfeervol hotel met vriendelijke bediening goed eten en goed verzorgde kamers. Het prachtige zand strand is op loopafstand,net zoals het centrum van Monte Gordo.
Prachtig hotel . Mooie grote kamers . Boven de vier hoog een mooi uitzicht . Vriendelijk personeel . Goed eten .
Dit hotel is sfeerloos en het personeel doet totaal geen moeite om dit te verbeteren. Ligging 7 - rustig gelegen in het kleine en winderige ( 14 dagen niet minder dan 3 Bft gehad) Monto Gordo Service 6 - bij aankomst 8.30 uur mochten we geen gebruik maken van het ontbijt en moesten opzoek naar eet gelegenheid, bijna alles nog dicht rond deze tijd. Uitprinten boarding pas 0,15 euro cent betalen per printje. Kamers 8 - prima schoonmaak, goede bedden lekker ruime douche, om dit nog te verbeteren dient er een koffie/thee faciliteit te komen en glazen i.p.v. 2 plastic bekertjes. Zwembad 5 - 14 dagen zand en vuil op de bodem van het zwembad geen schoonmaak gezien, water (koud) kwaliteit leek in orde. Eten 9 - enkel ontbijt was prima verzorgt maar om dit een 10 te geven waren de koffieautomaten te veel voor in storing. Kindvriendelijk 6 - alleen kleine speeltuin. Hygiëne 8 - schoon hotel De binnen bar is gesitueerd in donker en muf plek.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |